×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τέλος εποχής για τη Μαλαματίνα!


Λευτέρης Παυλίδης

Τέλος εποχής για τη Μαλαματίνα!


Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία πρόσκλησης ενδιαφέροντος για την απόκτηση της οινοποιίας Μαλαματίνα.

Όπως αναφέρει το insider.gr, η Μαλαματίνα έχει ήδη αποστείλει πρόσκληση σε περίπου 10 επενδυτές οι οποίοι έχουν δείξει το προηγούμενο διάστημα ενδιαφέρον για την εταιρεία, με τη διαδικασία να ξεκινά παρά τις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν αυτή την περίοδο στην αγορά, μέσα στον Ιούνιο.

Επαναλειτουργεί μετά την αναστολή

Υπενθυμίζεται ότι η Μαλαματίνα είχε προχωρήσει σε αναστολή της λειτουργίας της εν μέσω της πανδημίας, λόγω των δυσμενών συνθηκών στην αγορά και με την πτώση των πωλήσεων της χονδρικής να φτάνει το 80%.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σάλος με ανάρτηση ξένης ΜΚΟ – Κάνει λόγο για «ελληνικό κομμάτι της Λέσβου»!

Οι ίδιες πηγές, σημειώνουν πως η εταιρεία αυτή τη στιγμή λειτουργεί με ένα μέρος του προσωπικού και αναμένεται από την επόμενη Δευτέρα να είναι σε πλήρη λειτουργία.

Σημειώνεται ότι στο πλαίσιο του σχεδίου αναδιάρθρωσης η εταιρεία στις αρχές του έτους προχώρησε στην πώληση της θυγατρικής της, της εταιρείας Δουμπιά που δραστηριοποιείται στον χώρο του ανθρακούχου φυσικού μεταλλικού νερού. Στο πλαίσιο του διαγωνισμού που πραγματοποιήθηκε, με σύμβουλο την Ernst & Young, η εταιρεία Ελληνικά Γαλακτοκομεία Α.Ε της οικογένειας Σαράντη, κατέθεσε την υψηλότερη προσφορά και αναδείχθηκε προτιμητέος επενδυτής.

ΠΑΙΞΕ ΕΔΩ ΔΩΡΕΑΝ ΦΟΒΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑΚΙΑ

Sportime Extras