×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Τέλος η ειδική εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος


    Διονύσης Αντωνέλλος

Τέλος η ειδική εισφορά αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος. Eισφορά αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος: Στην κατάργησή τους αναφέρθηκε ο...


Eισφορά αλληλεγγύης και τέλος επιτηδεύματος: Στην κατάργησή τους αναφέρθηκε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιος Πέτσας, κατά την διάρκεια συνέντευξής του στο Mega.

«Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο ορόσημο, που είναι ο Οκτώβριος, καθώς θα έχουμε την υποβολή του συνεκτικού μας σχεδίου στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή για την απορρόφηση των πολλών δισεκατομμυρίων που καταφέραμε να κερδίσουμε από το Ταμείο Ανάκαμψης. Επομένως, έχουμε μπροστά μας πολλή δουλειά τους επόμενους μήνες, για να μπορέσουμε να καταρτίσουμε αυτό το συνεκτικό σχέδιο», σημείωσε ο κ. Πέτσας ενώ τόνισε πως η κυβέρνηση θα μειώσει σταδιακά του φόρους και τις εισφορές.

«Αν μπορούμε να πάμε πιο γρήγορα θα το δούμε. Θα φύγουν έκτακτες επιβαρύνσεις που μπήκαν στις εποχές των μνημονίων, όπως η ειδική εισφορά αλληλεγγύης ή το τέλος επιτηδεύματος. Θα μειώσουμε σημαντικά το μη μισθολογικό κόστος, για να τονώσουμε την απασχόληση ιδίως των νέων και των γυναικών», υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωωπος.

Επίσης, οπως είπε «θα υπάρξουν και μια σειρά από άλλες παρεμβάσεις, όπως για παράδειγμα στον ΟΑΕΔ, που είναι κομβικές, προκειμένου οι πολλές εκατοντάδες χιλιάδες άνεργοι να βρουν δουλειά».

ΚΟΡΥΦΑΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τελευταία Νέα