ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέλος ο δακτύλιος μέχρι το φθινόπωρο

Μέχρι το προσεχές φθινόπωρο η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας θα διεξάγεται χωρίς δακτύλιο. Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν η ΕΡΤ και ο «Αθήνα 98,4», με Κοινή Υπουργική Απόφαση παρατάθηκε η αναστολή εφαρμογής του και έτσι ο δακτύλιος δεν θα εφαρμόζεται μέχρι το φθινόπωρο. Η ΚΥΑ ορίζει ότι ο δακτύλιος δεν θα ισχύει...
Τέλος ο δακτύλιος μέχρι το φθινόπωρο

Μέχρι το προσεχές φθινόπωρο η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της Αθήνας θα διεξάγεται χωρίς δακτύλιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσαν η ΕΡΤ και ο «Αθήνα 98,4», με Κοινή Υπουργική Απόφαση παρατάθηκε η αναστολή εφαρμογής του και έτσι ο δακτύλιος δεν θα εφαρμόζεται μέχρι το φθινόπωρο. Η ΚΥΑ ορίζει ότι ο δακτύλιος δεν θα ισχύει για το διάστημα από 1η Ιουνίου μέχρι και τις 17 Ιουλίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τζορτζ Φλόιντ: Ο Τραμπ κρύφτηκε σε καταφύγιο για να γλιτώσει!

Να σημειωθεί ότι, κάθε χρόνο, κατά τα τέλη Ιουλίου παύει να ισχύει ο δακτύλιος, με το μέτρο να επιστρέφει «παραδοσιακά» περί τα τέλη Σεπτεμβρίου (πέρυσι επανήλθε στις 30 Σεπτεμβρίου).

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει ότι ο δακτύλιος θα επιστρέψει ξανά από το φθινόπωρο και πως μέχρι τότε τα οχήματα θα έχουν τη δυνατότητα να κινούνται ελεύθερα στο κέντρο της Αθήνας, ανεξάρτητα με το αν είναι μονά ή ζυγά.

Διαβάστε περισσότερα στο dikaiologitika.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέλος ο δακτύλιος μέχρι το φθινόπωρο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.