ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Δεν λειτουργεί το σύστημα εντοπισμού των τρένων στον προαστιακό

Σοβαρή καταγγελία του προέδρου των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, κ. Γενηδούνια για το σύστημα εντοπισμού των τρένων στον προαστιακό σιδηρόδρομο
Τέμπη: ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ – Δεν λειτουργεί το σύστημα εντοπισμού των τρένων στον προαστιακό

Μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, με τη σύγκρουση δύο αμαξοστοιχιών που βύθισε την Ελλάδα στο πένθος, έρχεται μία ακόμη σοβαρή καταγγελία, αυτή τη φορά για τον προαστιακό σιδηρόδρομο.

Οπως αποκαλύπτει ο πρόεδρος των μηχανοδηγών του ΟΣΕ, Κώστας Γενηδούνιας στον ΑΝΤ1, αποκάλυψε οτι εδώ και ένα δεκαήμερο ο προαστιακός λειτουργεί χωρίς σύστημα εντοπισμού των τρένων εδώ και ένα ολόκληρο 10ήμερο!.

«Εδώ και 10 ημέρες που βλέπετε οτι τροποποιούνται τα δρομολόγια στον προαστιακό το σύστημα από την Πλακεντίας μέχρι το αεροδρόμιο δεν λειτουργεί το σύστημα εντοπισμού. Δίνονται πάλι ρητές εντολές στα τρένα, παρακολουθούνται τα τρένα, αλλά…», τόνισε χαρακτηριστικά!

Παράλληλα ο κ. Γενηδούνιας γνωστοποίησε μια σειρά καταγγελιών από το σωματείο του προς τον ΟΣΕ και τους αρμόδιους για τα ελλιπή μέτρα ασφαλείας, οι οποίες πήγαιναν «στον βρόντο»: ««Ο ΟΣΕ στις προειδοποιήσεις μας για ατύχημα μας απαντούσε οτι δεν ισχύουν αυτά που λέμε και επιπλέον μας κατηγορούσε. Όλοι γνωρίζαν τι συμβαίνει».

Δείτε παρακάτω όσα είπε ο πρόεδρος μηχανοδηγών για το δυστύχημα στα Τέμπη αλλά και το πρόβλημα στον προαστιακό


Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.