ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέμπη: Λείπουν 11 ολόκληρα κρίσιμα λεπτά από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες – Έχουν διαγραφεί – Μονταζιέρα Νο2

Πρόκειται για έντεκα λεπτά απόλυτης σιωπής από το σκληρό δίσκο που τηρείται στον ΟΣΕ.
Τέμπη: Λείπουν 11 ολόκληρα κρίσιμα λεπτά από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες – Έχουν διαγραφεί – Μονταζιέρα Νο2

Νέα συγκλονιστική αποκάλυψη στο Kontra24 για τα Τέμπη καθώς λείπουν 11 ολόκληρα κρίσιμα λεπτά από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες.

Όπως διαπιστώθηκε έχουν διαγραφεί «ανεξήγητα» 11 λεπτά από τις συνομιλίες μεταξύ του μηχανοδηγού και του σταθμάρχη Λάρισας λίγο πριν το δυστύχημα.

Πρόκειται για έντεκα λεπτά απόλυτης σιωπής από το σκληρό δίσκο που τηρείται στον ΟΣΕ ενώ πριν οι συζητήσεις ήταν κάθε λίγα δευτερόλεπτα.

Σκοπός ήταν, σύμφωνα με τον δικηγόρο της οικογένειας του άτυχου μηχανοδηγού, Βασίλη Ζησιμάτο, να ενισχυθεί η υπόθεση του ανθρώπινου λάθους και από τον μηχανοδηγό της επιβατικής αμαξοστοιχίας ώστε να εργαλειοποιηθεί επικοινωνιακά η υπόθεση του διπλού ανθρώπινου λάθος και μηχανοδηγού και σταθμάρχη.

Οι νέες καταγγελίες μάλιστα έχουν προκαλέσει την αντίδραση αρμόδιου Εφέτη Ανακριτή και πραγματικά είναι να απορεί κανείς πιο επιτέλους είναι το μέγεθος των παρεμβάσεων σε κρίσιμα στοιχεία αυτής της συγκλονιστικής υπόθεσης με τους 57 νεκρούς.



Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέμπη: Λείπουν 11 ολόκληρα κρίσιμα λεπτά από τις καταγεγραμμένες συνομιλίες – Έχουν διαγραφεί – Μονταζιέρα Νο2», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.