ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το πολυτελές ρετιρέ των 250τμ που έζησε τις τελευταίες του στιγμές – Μόνιμα στην Ελλάδα η οικογένειά του;

Τον τελευταίο χρόνο, ο τέως βασιλιάς και η  Άννα Μαρία διέμεναν στο ρετιρέ των 250 τ.μ. - Πιθανό πλέον ο γιος του Παύλος να διαμείνει μόνιμα στην Ελλάδα.
Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το πολυτελές ρετιρέ των 250τμ που έζησε τις τελευταίες του στιγμές – Μόνιμα στην Ελλάδα η οικογένειά του;

Τον τελευταίο χρόνο, ο τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος και η σύζυγός του  Άννα Μαρία διέμεναν στο ρετιρέ των 250 τ.μ. που τους είχε παραχωρήσει μια γνωστή εφοπλιστική οικογένεια που διατηρούσε πολύ καλές σχέσεις με τον Κωνσταντίνο εδώ και δεκαετίες.

Θυμίζουμε ότι τα τελευταία χρόνια ο τέως βασιλιάς είχε εγκατασταθεί μόνιμα στην Ελλάδα, ζώντας αρχικά στο Πόρτο Χέλι. Ωστόσο όταν η υγεία του επιδεινώθηκε, μετακόμισε στο πολυτελές ρετιρέ προκειμένου να έχει πρόσβαση σε καλύτερο νοσοκομείο, εφόσον χρειαστεί.

Σε αυτό το ρετιρέ υποδέχθηκε σήμερα το μεσημέρι η Άννα Μαρί όλη την οικογένεια  για ένα τελευταίο γεύμα και να αποχαιρετιστούν μεταξύ τους τα μέλη της οικογένειας.

Στο μεταξύ  εντείνεται η φημολογία ότι σχεδιάζουν να εγκατασταθούν μόνιμα ο Παύλος Γλύξμπουργκ και η Μαρί Σαντάλ, μετά τον θάνατο του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου.

Θυμίζουμε ότι ήδη ο νεότερος γιος του, ο Νικόλαος είναι ο μοναδικός από τα παιδιά του τέως που ζει μόνιμα, εδώ και 10 χρόνια στην Ελλάδα. Με την Τατιάνα  Μπλάτνικ παντρεύτηκαν στις Σπέτσες το 2010 και τρία χρόνια μετά, μετακόμισαν και μένουν στο σπίτι της Σοφίας Παπανδρέου στο Καστρί.

Ο 54χρονος σήμερα Νικόλαος, γεννήθηκε στην Ρώμη, δύο χρόνια αφ’ ότου οι γονείς του έφυγαν από την Ελλάδα, μαζί με την μεγαλύτερή του αδελφή Αλεξία και τον πρωτότοκο γιο τους Παύλο

Πλέον μετά τον θάνατο του πατέρα του, και ο αδελφός του Παύλος φαίνεται πως αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που τόσα χρόνια επιθυμούσε. Να επιστρέψει μόνιμα στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Αθήνα μαζί με την σύζυγό του, Μαρί Σαντάλ και κάποια από τα πέντε παιδιά τους, μιας και τα περισσότερα από αυτά είναι πλέον μεγάλα και έχουν τραβήξει τον δικό τους δρόμο.

Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Δείτε παρακάτω το ρεπορτάζ του ALPHA

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Τέως βασιλιάς Κωνσταντίνος: Το πολυτελές ρετιρέ των 250τμ που έζησε τις τελευταίες του στιγμές – Μόνιμα στην Ελλάδα η οικογένειά του;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.