ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου μουσικού (vid)

Συγκλονίζουν τα λόγια της αρραβωνιαστικιάς του 32χρονου μουσικού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λάρισα, έξω από την Ελασσόνα. Ο Μάριος Σαρακατσιάνος σκοτώθηκε σε τροχαίο, μετά από σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίκαλα: Η κατάθεση του οδηγού που παρέσυρε τη 19χρονη Μάρθα – Πένθος...
Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου μουσικού (vid)

Συγκλονίζουν τα λόγια της αρραβωνιαστικιάς του 32χρονου μουσικού, που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στη Λάρισα, έξω από την Ελασσόνα.

Ο Μάριος Σαρακατσιάνος σκοτώθηκε σε τροχαίο, μετά από σύγκρουση της μηχανής του με αυτοκίνητο στην Εθνική Οδό Λάρισας – Κοζάνης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρίκαλα: Η κατάθεση του οδηγού που παρέσυρε τη 19χρονη Μάρθα – Πένθος αντί για γενέθλια (vid)

Τα λόγια της αρραβωνιαστικιάς του συγκλονίζουν, αφού μεταξύ άλλων σημειώνει πως: «ο Μάριος ήταν κανονικά στο ρεύμα του και ένα αμάξι από το αντίθετο ρεύμα έκανε αναστροφή. Ο Μάριος φορούσε κράνος κανονικά, παρόλα αυτά…», μιλώντας στον Alpha.

Δείτε το ρεπορτάζ του Alpha:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θανατηφόρο τροχαίο στη Λάρισα: Συγκλονίζει η αρραβωνιαστικιά του 32χρονου μουσικού (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.