ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος δικηγόρου: Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια

Η έκθεση του ιατροδικαστή αναφέρει μόνο θανατηφόρα κατάγματα από πτώση
Θάνατος δικηγόρου: Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια

Ο θάνατος του νεαρού δικηγόρου στα Τουρκοβούνια, δεν προήλθε από εγκληματική ενέργεια, αλλά από την πτώση του από μεγάλο ύψος.

Αυτό ήταν το πόρισμα στην έκθεση του ιατροδικαστή της υπόθεσης, που δεν βρήκε άλλα στοιχεία, τα οποία να δείχνουν κάποια βιαιοπραγία.

Έτσι, οι Αρχές απομακρύνονται από το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας, στις έρευνες που κάνουν για τον θάνατο του 28χρονου δικηγόρου.

Ο θάνατος προήλθε σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, από τα πολλαπλά κατάγματα που είχε στο σώμα του ο άτυχος άνδρας και ήταν θανατηφόρα.

Ο 28χρονος δικηγόρος είχε εξαφανιστεί, με τους αστυνομικούς να ξεκινούν έρευνες για τον εντοπισμό του και την περασμένη Τετάρτη βρήκαν το αυτοκίνητό του σε περιοχή στα Τουρκοβούνια και το πτώμα του σε χαράδρα.

Πηγή: eleftherostypos

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος δικηγόρου: Αποκλείουν εγκληματική ενέργεια», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.