ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Ανατροπή με τον τρόπο θανάτου της Μαλένας

H υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά μέσα στην ίδια οικογένεια στη Πάτρα ψάχνει ακόμη απαντήσεις.
Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Ανατροπή με τον τρόπο θανάτου της Μαλένας

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Η λύση του γρίφου γύρω από τον θάνατο των τριών παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη στη Πάτρα μοιάζει να είναι κοντά με τις αρχές να εξετάζουν ενδελεχώς όλα τα στοιχεία.

Η μικρή Μαλένα, η Ίριδα και η Τζωρτζίνα έφυγαν από τη ζωή αιφνίδια με τις αιτίες των θανάτων τους να μην είναι ακριβείς. Ιατροδικαστές και αστυνομία εξετάζουν από την αρχή τις τρεις υποθέσεις και τις αιτίες θανάτων των παιδιών προκειμένου να βγει ένα συμπέρασμα για το τρόπο με τον οποίο πέθαναν.

Από την ενδελεχή έρευνα έρχονται ανατροπές καθώς η Μαλένα, το πρώτο κοριτσάκι που έχασε η οικογένεια το 2019, δείχνει στοιχεία τα οποία μπορούν να οδηγήσουν σε πόρισμα για άλλο τρόπο θανάτου.

Ο θάνατος της Μαλένας είχε αποδοθεί σε ηπατική ανεπάρκεια με την αιτία όμως όμως θεωρείται αόριστη. Αυτό διότι 2 ημέρες πριν από 2 μέρες νωρίτερα το κορίτσι είχε υποβληθεί στο νοσοκομείο Ελπίς σε έλεγχο καθότι το κορίτσι έπασχε από λευχαιμία και λάμβανε θεραπεία. Ο έλεγχος δύο ημέρες πριν από το θάνατό της δεν έδειξε κανένα πρόβλημα στο ήπαρ.

Οι ιατροδικαστές εξετάζουν αυτή τη στιγμή τις περιπτώσεις χορήγησης κάποια ουσίας στα παιδιά που επέφερε τον θάνατο τους αλλά και τη περίπτωση του ασφυκτικού θάνατου. Οι τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας είναι αυτές που έχουν δώσει φως στη περίπτωση κάποιας ουσίας και που ενδέχεται να φέρουν εξελίξεις καθώς δεν έχει βρεθεί κανένα παθολογικό αίτιο για τον θάνατό της.

Θάνατος τριών παιδιών στην Πάτρα: Τι δείχνει η Μαλένα

Από την άλλη, στο θάνατο της Μαλένας η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει την εύρεση πνευμονικού οιδήματος. Ακόμη, σύμφωνα με πληροφορίες της realnews, στη Μαλένα υπάρχουν ενδείξεις αλλοιώσεων στον εγκέφαλο συνέπεια υποξυγοναιμίας, δηλαδή έλλειψης οξυγόνου.

Αυτές οι υποξυγοναιμίες σύμφωνα με τους ειδικούς είναι δυνατόν να προκληθούν είτε λόγω παθολογικών αιτιών είτε μέσω εξωγενούς παράγοντα.

Η άτυπη επιτροπή ιατροδικαστών η οποία έχει συσταθεί και μελετάει τα στοιχεία, ψάχνει την απάντηση για την αιτία της έλλειψης οξυγόνου στον εγκέφαλο του παιδιού.

Την προηγούμενη εβδομάδα οι έλαβαν από τα τρία νοσοκομεία της Πάτρας τους φακέλους της Μαλένα που αφορούν νοσηλείες της προκειμένου να συγκριθούν με της Τζωρτζίνας.

Διαβάστε Επίσης: 

Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Συνταρακτικές αποκαλύψεις – «Η Τζωρτζίνα φοβόταν»

Αγγελική Νικολούλη: Τι απαντά για το κόκκινο σακάκι, την υπόθεση στη Πάτρα και το παγκόσμιο trend στο Twitter

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στη Πάτρα: Ανατροπή με τον τρόπο θανάτου της Μαλένας», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κώστας Παπαδόπουλος

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.