ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μια ανάσα πριν λάμψει η αλήθεια – Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας για το θρίλερ της Πάτρας, με την Αγγελική Νικολούλη να βεβαιώνει πως σε λίγες ημέρες όλα θα έχουν τελειώσει!
Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μια ανάσα πριν λάμψει η αλήθεια – Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!

Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Η τραγική υπόθεση της Πάτρας έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο και εξακολουθεί, ακόμα και μετά την προφυλάκιση της Ρούλα Πισπιρίγκου. Τα ερωτήματα παραμένουν πολλά, ωστόσο απ’ ότι φαίνεται το φινάλε δεν αργεί!

Μέσα από το Sportime είχατε διαβάσει τα 9 ερωτήματα που βάζουν φωτιά στις έρευνες, με την Αγγελική Νικολούλη στο «Φως στο Τούνελ» της Παρασκευής (27/5) να προχωρά σε σημαντικές αποκαλύψεις.

Η γνωστή δημοσιογράφος εμφανίστηκε στο πλατό… ξανά με κόκκινο σακάκι, κάτι το οποίο οι χρήστες του twitter σε παλιότερες αναρτήσεις τους έχουν επισημάνει πως σημαίνει ότι βρίσκεται κοντά στη λύση του μυστηρίου.

Η ίδια λοιπόν εξέφρασε τη βεβαιότητά της πως σε λίγες ημέρες θα έχουν όλα τελειώσει σχετικά με την υπόθεση – θρίλερ, αποκαλύπτοντας πως οι ιατροδικαστές έχουν βρει κοινά ευρήματα και στα τρία μικρά κορίτσια.

Οι επιστήμονες έχουν σχηματίσει την βασική εικόνα από τα ευρήματα των εργαστηριακών αναλύσεων στα δείγματα οργάνων των δύο παιδιών, της Μαλένας και της Ίριδας, ενώ πλέον αυτό που μένει να βρεθεί είναι εάν η υποξία στις δύο άτυχες αδελφούλες προκλήθηκε από ασφυκτικό θάνατο ή από φαρμακευτική ουσία.

Μάλιστα, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Σε μια – δύο εβδομάδες, όλα θα έχουν τελειώσει με την υπόθεση αυτή».




Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνατος παιδιών στην Πάτρα: Μια ανάσα πριν λάμψει η αλήθεια – Οι νέες συγκλονιστικές αποκαλύψεις!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.