ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θάνος Πλεύρης: Άγριες αποδοκιμασίες κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη από υγειονομικούς

Ο Υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, θα συναντηθεί στο ΕΚΑΒ στην Πυλαία, με αρμόδιους με θέμα την αύξηση των κρουσμάτων στην Θεσσαλονίκη.
Θάνος Πλεύρης: Άγριες αποδοκιμασίες κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη από υγειονομικούς

O Θάνος Πλεύρης έφτασε στο ΕΚΑΒ στην Θεσσαλονίκη, όπου υπάρχουν υγειονομικοί που διαμαρτύρονται για τις αναστολές εργασίας ανεμβολίαστων συναδέλφων τους.

Ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης και η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα, συνοδευόμενοι από τον Γενικό Γραμματέα Υπηρεσιών Υγείας, Ιωάννη Κωτσιόπουλο, είναι προγραμματισμένο να συναντηθούν με τους διοικητές των Υγειονομικών Περιφερειών και των Νοσοκομείων καθώς και με τους Περιφερειάρχες και τους δημάρχους της Κεντρικής και Δυτικής Μακεδονίας.

Βασικό θέμα συζήτησης τους θα είναι η αύξηση των κρουσμάτων του κορονοϊού καθώς το γεγονός πως πολλοί πολίτες ακόμα παραμένουν ανεμβολίαστοι, στην Θεσσαλονίκη.

Στο χώρο βρίσκονται περίπου 200 υγειονομικοί, που φωνάζουν το σύνθημα: «Πάρτε πίσω τις αναστολές» και «Παραιτήσου». Δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ βρίσκονται στο σημείο.

Μάλιστα στην προσπάθεια της μία κλούβα των ΜΑΤ, να περάσει, βρήκε την αντίσταση ενός εκ των συγκεντρωμένων, που ξάπλωσε στο οδόστρωμα, για να αποτρέψει την διέλευση της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θάνος Πλεύρης: Άγριες αποδοκιμασίες κατά την άφιξή του στη Θεσσαλονίκη από υγειονομικούς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.