ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέλει ο Βελόπουλος να κρυφτεί και… η χαρά δεν τον αφήνει!

Θέμα… της ημέρας κατάφερε να γίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Και για μία ακόμη φορά όχι για τον πολιτικό του λόγο, αλλά για κινήσεις εντυπωσιασμού… Ο άνθρωπος που περηφανευόταν πως πουλάει «αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού» και μετά προσπάθησε να βγάλει όλο τον κόσμο τρελό λέγοντας πως δεν τα έλεγε. Εκείνος, που είπε το επικό «Τα...
Θέλει ο Βελόπουλος να κρυφτεί και… η χαρά δεν τον αφήνει!

Θέμα… της ημέρας κατάφερε να γίνει ο Κυριάκος Βελόπουλος. Και για μία ακόμη φορά όχι για τον πολιτικό του λόγο, αλλά για κινήσεις εντυπωσιασμού…

Ο άνθρωπος που περηφανευόταν πως πουλάει «αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού» και μετά προσπάθησε να βγάλει όλο τον κόσμο τρελό λέγοντας πως δεν τα έλεγε. Εκείνος, που είπε το επικό «Τα πολύ ναζιστικά με βρίσκουν πολύ αντίθετο» αναφερόμενος στις πολιτικές συγγένειες που θα έχει το κόμμα του -αυτό με την αντιγραφή λογότυπου από το Safari- στη νέα Ευρωβουλή.

Ναι, εκείνος που το κόμμα του δέχθηκε την κατακραυγή για παραπλάνηση των ψηφοφόρων με την υπόθεση του υποψηφίου Φράγκου και το περίφημο «Φραγκούλης» που είχε δίπλα σε παρένθεση στο ψηφοδέλτιο. Για τους γνωστούς συνειρμούς.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος, λοιπόν, που μετά από την είσοδο της Ελληνικής Λύσης στην Ευρωβουλή, ονειρεύεται και το ελληνικό κοινοβούλιο ως ο άρχοντας του… πατριωτικού μετώπου.

Έγινε θέμα της ημέρας, μετά από τα όσα είπε και έκανε ως προσκεκλημένος στην εκπομπή της Έλλης Στάη. Ο ίδιος προφανώς στριμωγμένος, προσωπικά και πολιτικά, από το «πολύ ναζιστικά» αποφάσισε να κάνει ηρωική έξοδο. Πουλάνε αυτά. Όπως πουλάνε και οι «αυθεντικές χειρόγραφες επιστολές του Ιησού», πιθανότατα στο ίδιο κοινό, και για τις οποίες φρόντισε να… καθαρίσει με τη παρουσία του σε ένα άλλο κανάλι που του επέτρεψε να κάνει χαβαλέ με το πως πουλάει την πραμάτεια του.

«Άλλο οι ναζιστές κι άλλο οι πατριώτες», είπε θέλοντας ακόμα μια φορά, όπως όλοι οι ομοϊδεάτες του, να κρύψει τη σκόνη κάτω από το χαλάκι και να βγει καβάλα σε άσπρο άλογο. Ή για να ακριβολογούμε, να μην την κρύψει κάτω από το χαλάκι, αλλά πίσω από το τείχος όπως αυτό που ονειρεύεται να υψωθεί στον Έβρο. Μαζί με το ναρκοπέδιο. Γιατί φυσικά, βαρεθήκαμε να βλέπουμε παιδάκια να πνίγονται στο Αιγαίο. Ας τα δούμε να διαμελίζονται κιόλας…

Οι προεκτάσεις της κρίσης και της εξασθένισης των πολιτών από την καθημερινή βλακεία που τους πλασάρουν, γεννά φαινόμενα όπως αυτό που λέγεται Κυριάκος Βελόπουλος. Ένα τέρας ταϊσμένο από την αγανάκτηση του κόσμου.

Και για είμαστε ειλικρινής, φαινόμενα Βελόπουλου μας κατακλύζουν απ’ όλες τις πλευρές και τις αποχρώσεις. Γιατί μην ξεχνάμε πως όταν κάποιος θέλει να κλείσει την πόρτα, κάποιος άλλος έχει φροντίσει από πριν να την ανοίξει.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέλει ο Βελόπουλος να κρυφτεί και… η χαρά δεν τον αφήνει!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Σπύρος Βασιλείου

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.