ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θέμος Αναστασιάσης: Πέρασε κιόλας ένα χρόνος, τι έγραψε το Πρώτο Θέμα

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.
Θέμος Αναστασιάσης: Πέρασε κιόλας ένα χρόνος, τι έγραψε το Πρώτο Θέμα

Πέρασε ένας χρόνος από την ημέρα που ο Θέμος Αναστασιάδης άφησε την τελευταία του πνοή έπειτα από χρόνιο πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε.

Ένας χρόνος, όμως κανείς δεν ξέχασε τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή. Και φυσικά εκδότη της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Το τελευταίο μέσα από ένα κείμενο που δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα, έδειξε πως ο Θέμος Αναστασιάδης παραμένει ζωντανός στις μνήμες.

Αναλυτικά το κείμενο του Π.Θ. αναφέρει: «Μοιάζει ακόμα απίστευτο, παραμένει πάντα επίπονο. Σήμερα συμπληρώνεται ακριβώς ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο Αναστασιάδη. Πάει ένας δύσκολος χρόνος που αναχώρησε για το μεγάλο ταξίδι. Ξαφνικά, πρόωρα και άδικα, αφού έδωσε μια άνιση μάχη για πολύ καιρό, στωικά και αγόγγυστα.

Εφυγε αφήνοντας ξεκρέμαστο ένα τεράστιο «γιατί» και μια πίκρα σε όλους μας.

Πέρασε ένας χρόνος χωρίς τον Θέμο, με την απουσία του να είναι διαρκώς έντονη. Οπως ακριβώς ήταν και η παρουσία του.

Δεν χρειάζεται να κυλήσει ο χρόνος για την εξιδανίκευση του Θέμου, γιατί απλά δεν ενδιαφερόταν για κάτι τέτοιο ούτε ο ίδιος. Δεν χρειάζεται η «μεσολάβηση» του χρόνου για να απαλυνθούν οι πληγές, όπως συνήθως συμβαίνει με τις απώλειες των δικών μας ανθρώπων.

Διότι μας λείπει από την πρώτη στιγμή και πάντα θα μας λείπει – αυτό μάλλον θα το έκοβε από το κείμενο, καθότι θα το έβρισκε δακρύβρεχτο.

Στις μνήμες όλων μας ήταν εξαρχής οι καλές στιγμές, τα μεγάλα και ωραία πράγματα που φτιάξαμε από το 2005, όταν ξεκίνησε το εγχείρημα του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ», οι όμορφες περιπέτειες που είχαμε την τύχη να ζήσουμε μαζί του. Μέσα απ’ όλα αυτά τον θυμόμαστε και κρατάμε ζωντανή τη μνήμη του.

Ο Θέμος άφησε μια σημαντική παρακαταθήκη που οδηγεί και εμπνέει όσους τον γνωρίσαμε, συνεργαστήκαμε και συνδεθήκαμε μαζί του σε αυτό το υπέροχο ταξίδι. Και αυτήν την παρακαταθήκη την κρατάμε.

Ξέρουμε ότι ένα πράγμα θα ενδιέφερε τον Θέμο. Να συνεχίσουμε το ίδιο δυνατοί, με την ίδια ορμή και αγάπη το ταξίδι του «ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ». Ετσι τον τιμάμε, έτσι τον θυμόμαστε».

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Aκολουθήστε το Sportime στο Instagram

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θέμος Αναστασιάσης: Πέρασε κιόλας ένα χρόνος, τι έγραψε το Πρώτο Θέμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.