ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεοδωρικάκος: «Δόθηκε σκληρή μάχη για να σωθούν ζωές στην Εύβοια» (vid)

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε για την τραγωδία στην Εύβοια και τις εικόνες καταστροφής που αντίκρισε εκεί. Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε για την τραγωδία στην Εύβοια, κάνοντας ειδική αναφορά στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να σωθούν ζωές, τονίζοντας πως δόθηκε σκληρή… μάχη. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα στήριξης από Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά για το 112:...
Θεοδωρικάκος: «Δόθηκε σκληρή μάχη για να σωθούν ζωές στην Εύβοια» (vid)

Ο υπουργός Εσωτερικών, Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε για την τραγωδία στην Εύβοια και τις εικόνες καταστροφής που αντίκρισε εκεί.

Ο Τάκης Θεοδωρικάκος, μίλησε για την τραγωδία στην Εύβοια, κάνοντας ειδική αναφορά στην μεγάλη προσπάθεια που έγινε για να σωθούν ζωές, τονίζοντας πως δόθηκε σκληρή… μάχη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μήνυμα στήριξης από Μητσοτάκη σε Χαρδαλιά για το 112: «Θα ήταν άδικο να…» (pic)

«Όταν το βλέπει κανείς από κοντά είναι συγκλονιστικό. Σπίτια ολόκληρα βρέθηκαν μέσα στο ποτάμι. Απίστευτα πράγματα…» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εσωτερικών.

Παράλληλα, ο κ. Θεοδωρικάκος σημείωσε ότι έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα για να αντιμετωπιστούν άμεσα τα προβλήματα στην υδροδότηση αλλά στην παραλία.

Ο υπουργός τόνισε την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έγινε στην Εύβοια για να σωθούν ζωές και τόνισε ότι οι πυροσβέστες όλη τη νύχτα, με δυνάμεις της Περιφέρειας, έδωσαν σκληρή μάχη.

Για το 112 απάντησε ότι είναι ευθύνη της Πολιτικής Προστασίας. «Έχει κάνει δηλώσεις ο κ. Χαρδαλιάς. Εκτίμησε ότι θα μπορούσε να προκληθεί μεγαλύτερο πρόβλημα εάν το ενεργοποιούσαν. Δεν είναι κανείς απολύτως σίγουρος για το ποιο θα ήταν το αποτέλεσμα…» είπε χαρακτηριστικά.

Κλείνοντας, ο υπουργός σημείωσε ότι σημασία τώρα έχει να σταθούμε όλοι δίπλα στους ανθρώπους που επλήγησαν και να γίνουν τα απαραίτητα ώστε να μην υπάρξουν ξανά τέτοια γεγονότα.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεοδωρικάκος: «Δόθηκε σκληρή μάχη για να σωθούν ζωές στην Εύβοια» (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.