ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θερμαϊκός: Γέμισε σκουπίδια και ανέλαβε η Αλκίππη (vids)

Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι των τελευταίων ημερών έφεραν δημιούργησαν ένα πολύ άσχημο σκηνικό στον Θερμαϊκό με μεγάλες ποσότητες απορριμάτων. Σήκωσε… μανίκια η Αλκίππη για να βελτιώσει την αποκρουστική εικόνα. Η ακτογραμμή της πόλης της Θεσσαλονίκης και ο Θερμαϊκός γέμισαν με ένα πηκτό… κοκτέιλ από κάθε λογής σκουπίδια και φύκη σε αποσύνθεση καθώς οι ισχυροί νοτιάδες...
Θερμαϊκός: Γέμισε σκουπίδια και ανέλαβε η Αλκίππη (vids)

Οι ισχυροί νότιοι άνεμοι των τελευταίων ημερών έφεραν δημιούργησαν ένα πολύ άσχημο σκηνικό στον Θερμαϊκό με μεγάλες ποσότητες απορριμάτων. Σήκωσε… μανίκια η Αλκίππη για να βελτιώσει την αποκρουστική εικόνα.

Η ακτογραμμή της πόλης της Θεσσαλονίκης και ο Θερμαϊκός γέμισαν με ένα πηκτό… κοκτέιλ από κάθε λογής σκουπίδια και φύκη σε αποσύνθεση καθώς οι ισχυροί νοτιάδες των τελευταίων ημερών «έφεραν» ό,τι βρομιά βρήκαν στο διάβα τους.

Στα σκουπίδια που επιπλέουν μπροστά από νέα και παλαιά παραλία περιλαμβάνονται πλαστικά μπουκάλια, δοχεία από καλλυντικά, κουτάκια από χαρτί, ξύλα, αποτσίγαρα, φύκη και άλλα… καλούδια, συνθέτοντας μία αποκρουστική εικόνα για όσους έμειναν στην πόλη παρά το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θέλησαν να κάνουν μία βόλτα στο παραλιακό μέτωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρή γυναίκα από φωτιά στο διαμέρισμά της

Κάπου ανάμεσα στα εκατοντάδες σκουπίδια εθεάθησαν και κοπάδια από μέδουσες, σε ένα σύνηθες για την εποχή φαινόμενο.

Αυτή η κακή κατάσταση του Θερμαϊκού προκάλεσε την παρέμβαση του αντιρρυπαντικού σκάφους Αλκίππη, που άρχισε να σκουπίζει τα επιπλέοντα απορρίμματα. Σύμφωνα με τους υπευθύνους, βάσει εικόνας, ο καθαρισμός μπορεί να διαρκέσει από 4 έως και 6 ώρες.

Θερμαϊκός: Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από την Αλκίππη επί τω έργω:

πηγή: Voria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θερμαϊκός: Γέμισε σκουπίδια και ανέλαβε η Αλκίππη (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.