ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσπρωτία: Νέα κρούσματα κορονοϊού, κλείνουν τα σχολεία στην Παραμυθιά!

Νέα θετικά κρούσματα κορονοϊού στην Παραμυθιά. Κλειστά τη Δευτέρα (22/6) τα σχολεία της περιοχής, ενώ σπεύδει κλιμάκιο του ΕΟΔΥ.
Θεσπρωτία: Νέα κρούσματα κορονοϊού, κλείνουν τα σχολεία στην Παραμυθιά!

«Συναγερμός» σήμανε στην Θεσπρωτία και ειδικά στην Παραμυθιά, καθώς πέντε νέα κρούσματα ήρθαν να προστεθούν στα τελευταία δύο που ήταν ως τώρα γνωστά.  Έτσι ο συνολικός αριθμός των θετικών στον κορονοϊό κρουσμάτων στην περιοχή είναι πλέον επτά.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα epirus-tv-news.gr, από τον έλεγχο των δειγμάτων που έγινε από το Εργαστήριο του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων διαπιστώθηκαν άλλα πέντε θετικά κρούσματα ατόμων που ανήκουν στο οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον των δύο γυναικών 52 και 59 ετών που νοσούν.

Το γεγονός αυτό συνθέτει μια εξαιρετική ιδιάζουσα περίπτωση για την Ήπειρο και μετά από επικοινωνία του Προϊσταμένου Πολιτικής Προστασίας Περιφέρειας Ηπείρου Δημήτρη Μαυρογιώργου αύριο Δευτέρα κλιμάκιο του ΕΟΔΥ αναμένεται να επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας.

Το Νοσοκομείο Φιλιατών και το Κέντρο Υγείας Παραμυθιάς, βρίσκονται σε συνεχή επαφή με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για τη λήψη όλων των ενδεικνυόμενων προληπτικών μέτρων. Με οδηγίες του Περιφερειάρχη κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη και σε συντονισμό της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Ηπείρου, η ιχνηλάτηση των επαφών θα συνεχιστεί εξονυχιστικά αύριο, ως και τις επόμενες ημέρες από τις υπηρεσίες της Περιφέρειας και της Διεύθυνσης Υγείας της Π.Ε. Θεσπρωτίας.

Μετά από συνεννόηση Δ/σης Πολιτικής Προστασίας και Δήμου Σουλίου, αύριο δεν θα λειτουργήσουν τα σχολεία της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Παραμυθιά,

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσπρωτία: Νέα κρούσματα κορονοϊού, κλείνουν τα σχολεία στην Παραμυθιά!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.