ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 28χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε 15χρονη

28χρονος πιάστηκε να αυνανίζεται μέσα στο δρόμο στη Θεσσαλονίκη ενώ προσέγγισε και μια ανήλικη!
Θεσσαλονίκη: 28χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε 15χρονη

28χρονος πιάστηκε να αυνανίζεται μέσα στο δρόμο στη Θεσσαλονίκη ενώ προσέγγισε και μια ανήλικη!

Θεσσαλονίκη: Σοκ έχει προκαλέσει η απόφαση ενός 28χρονου να αυνανιστεί μέσα στο δρόμο μπροστά στον κόσμο όπου κινούταν στο σημείο… ενώ προσέγγισε και ένα 15χρονο κορίτσι!

Στη σύλληψη του προχώρησε η Ελληνική Αστυνομία ενώ μετά οδηγήθηκε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε ο 28χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε να αυνανίζεται μπροστά σε μια ανήλικη κοπέλα. Σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Όπως αναφέρει το GRTimes, ο 28χρονος βρισκόταν μέσα στο αυτοκινήτου του στην περιοχή της Χαλκηδόνας, προσέγγισε μια 15χρονη κοπέλα και άρχισε να αυνανίζεται. Η ανήλικη ενημέρωσε τον πατέρα της και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία που τον συνέλαβε.

Το δικαστήριο,  ανέβαλε την εκδίκαση της υπόθεσης για την προετοιμασία της υπεράσπισης, ενώ ήρε την κράτηση του κατηγορουμένου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πάσχα: Τι θα ισχύσει για την απαγόρευση μετακίνησης εκτός νομού – «Τσουχτερά» τα πρόστιμα

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: 28χρονος αυνανιζόταν μπροστά σε 15χρονη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.