ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: 33 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ!

Μεγάλη επιχείρηση εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη εκ της οποίας προέκυψαν 33 προσαγωγές όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ..
Θεσσαλονίκη: 33 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ!

Μεγάλη επιχείρηση εκτυλίχθηκε σήμερα το πρωί στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο στη Θεσσαλονίκη εκ της οποίας προέκυψαν 33 προσαγωγές όπως ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. .

Θεσσαλονίκη: Όπως διαβάσατε και νωρίτερα η ΕΛ.ΑΣ. οργάνωσε και εκτέλεσε σήμερα μεγάλη επιχείρηση στον χώρο όπου στεγάζεται το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και προχώρησε σε 33 προσαγωγές!

Όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. έχουν προσαχθεί 33 άτομα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του Α.Π.Θ. ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που δημοσίευσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης:

«Σε συντονισμένη επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, με τη συνδρομή δυνάμεων Ε.Κ.Α.Μ., Ο.Π.Κ.Ε. καθώς και της Διεύθυνσης Αστυνομικών Επιχειρήσεων και των Διευθύνσεων Αστυνομίας και Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ολοκληρώθηκε ομαλά  την 07:20 ώρα η εκκένωση της κατάληψης της Πρυτανείας του Αριστοτελείου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης (Α.Π.Θ.).

Από εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, έχουν προσαχθεί συνολικά 33 άτομα (26 άνδρες και 7 γυναίκες), από τους οποίους 32 ημεδαποί και ένας Κύπριος. Οι 19 από αυτούς δήλωσαν φοιτητές του Α.Π.Θ. ενώ οι υπόλοιποι 14 δεν σχετίζονται με το Πανεπιστήμιο.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η ταυτοποίηση τους και εφόσον χρειαστεί θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση».

Πηγή: thestival.gr

Πώς έγινε η επιχείρηση εκκένωσης του ΑΠΘ

Αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας, παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, μπήκαν στο ισόγειο της Πρυτανείας του ιδρύματος και ανακοίνωσαν στους καταληψίες ότι ο χώρος θα εκκενωθεί. Εκείνοι δεν προέβαλαν αντίσταση.

Παράλληλα αναπτύχθηκαν δυο δακτύλιοι ασφαλείας περιμετρικά του χώρου που εξελισσόταν η επιχείρηση από αστυνομικούς των ΜΑΤ και της Διεύθυνσης Αστυνομίας.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: 33 προσαγωγές από την ΕΛ.ΑΣ. στο ΑΠΘ!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.