ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άδεια η Νέα Παραλία – Σε ισχύ το «λουκέτο» (vid-pics)

Από τις 14:00 της Τρίτης (31/1) βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη. Η απόφαση ελήφθη με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον...
Θεσσαλονίκη: Άδεια η Νέα Παραλία – Σε ισχύ το «λουκέτο» (vid-pics)

Από τις 14:00 της Τρίτης (31/1) βρίσκεται σε ισχύ το μέτρο της ολικής απαγόρευσης κυκλοφορίας στη Νέα Παραλία στη Θεσσαλονίκη.

Η απόφαση ελήφθη με εντολή του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκου Χαρδαλιά και απόφαση του Γενικού Γραμματέα Πολιτικής Προστασίας Βασίλειου Παπαγεωργίου και κατόπιν σχετικής επικοινωνίας με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνο Ζέρβα και τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Κιγκλιδώματα έχουν στηθεί από το άγαλμα του Βότση έως και το Μέγαρο Μουσικής αλλά και σε όλα τα κάθετα στενά που οδηγούν προς τη Νέα Παραλία ενώ έντονη είναι και η αστυνομική παρουσία, εμποδίζοντας την κίνηση των πολιτών.

Το μέτρο θα τίθεται σε ισχύ από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 14:00 έως 08:00 (επόμενη πρωινή) και καθ’ όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και μετά τις εικόνες συνωστισμού που κατεγράφησαν τις τελευταίες ημέρες.

Δείτε τις φωτογραφίες από τη Θεσσαλονίκη:

Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη Θεσσαλονίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Άδεια η Νέα Παραλία – Σε ισχύ το «λουκέτο» (vid-pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.