ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία 19χρονου γιατί ήταν Άρης! (vid)

Τον μαχαίρωσαν μόνο και μόνο επειδή ήταν διαφορετική ομάδα από «αυτούς»
Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία 19χρονου γιατί ήταν Άρης! (vid)

Τραγική είδηση έρχεται από τη Θεσσαλονίκη, εκεί που ένας  19χρονος έχασε τη ζωή του γιατί ήταν Άρης.

Συγκεκριμένα, ένας 19χρονος ήταν το θύμα της υπόθεσης, όταν κάποιος τον μαχαίρωσε στο πόδι στην περιοχή Χαριλάου.

Το περιστατικό έγινε λίγα μέτρα από το γήπεδο της ομάδα, ενώ επίθεση δέχτηκαν και άλλοι δύο φίλοι του άτυχου 19χρονου, οι οποίοι βρίσκονται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το thestival.gr, ο 19χρονος δέχτηκε την επίθεση γιατί ήταν οπαδός του Άρη, αφού ο δράστης που επέβαινε σε ένα λευκό όχημα μάρκας BMW, όταν τον προσέγγισε τους τρεις φίλους, τους φώναξε: «Γαμ… τον Άρη σας ρε μ…» και στη συνέχεια άρχισε να τους κάνει επίθεση.

Ο 19χρονος είχε μαχαιριές κοντά στη βουβωνική χώρα, με τον δεύτερο νεαρό να έχει τραύματα σε κεφάλι και θώρακα, ενώ ο τρίτος στον γλουτό.

Θεσσαλονίκη - ΑΡΗΣ 19χρονος

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε η αστυνομία, με τους νεαρούς να είναι μέσα στο αίμα και τον 19χρονο να αιμορραγεί χωρίς σταματημό.

Μέσα στο ασθενοφόρο δεν άντεξε και τελικώς άφησε την τελευταία του πνοή, με τις αρχές ήδη να έχουν αρχίσει τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αρχές στη Θεσσαλονίκη έχουν λάβει και υλικό από τις κάμερες που έχουν τα γύρω καταστήματα στην περιοχή.

Όσο οι ομάδες, καλλιεργούν κουλτούρα χουλιγκανισμού, όσο η έλλειψη παιδείας, αξιών και αρχών μέσα από τις οικογένειες έχουν αλλοτριωθεί, όσο δεν υπάρχει κριτική σκέψη και αντίληψη της πραγματικότητας, τόσο θα γινόμαστε θεατές τέτοιων αποτρόπαιων και αδιανόητων ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ.

Είμαστε στο 2022…και κάποιοι ανεγκέφαλοι δεν λένε να καταλάβουν πως η ΑΞΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΖΩΗΣ είναι πάνω απ’ ολα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ήδη έχουν γίνει 15 προσαγωγές για τη δολοφονία του οπαδού του Άρη, με την αστυνομία να εξετάζει κάθε λεπτομέρεια που έχει στα χέρια της.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία 19χρονου γιατί ήταν Άρης! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.