ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία ενός 49χρονου στο σπίτι του (vid)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να βρίσκει τον πατέρα του άγρια δολοφονημένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι. Ο άτυχος 49χρονος, βρέθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε μία λίμνη αίματος, όπως αναφέρει το thestival.gr. Το περιστατικό έγινε στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τον γιο του να ειδοποιεί...
Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία ενός 49χρονου στο σπίτι του (vid)

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, με έναν άνδρα να βρίσκει τον πατέρα του άγρια δολοφονημένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Ο άτυχος 49χρονος, βρέθηκε λίγο μετά τις 21:00 το βράδυ της Κυριακής, μέσα σε μία λίμνη αίματος, όπως αναφέρει το thestival.gr.

Το περιστατικό έγινε στην οδό Ιθάκης, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, με τον γιο του να ειδοποιεί άμεσα στις αρχές, που έφτασαν στο σημείο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πέθανε ηλικιωμένος άνδρας στον Εχίνο – Στους 184 οι νεκροί στην Ελλάδα

Αμέσως απέκλεισαν την περιοχή και το διαμέρισμα, ενώ από τη νεκροψία που έκανε ο ιατροδικαστής, προέκυψε ότι ο δράστης ή οι δράστες μαχαίρωσαν το θύμα στο λαιμό με νύσσον και τέμνον όργανο, πιθανότατα μαχαίρι.

Εκτός από το τραύμα στο λαιμό ο 49χρονος είχε αρκετά χτυπήματα στο πρόσωπο. Ο τόπος του εγκλήματος εξετάστηκε και από κλιμάκιο της Σήμανσης.

Το περίεργο της υπόθεσης στη Θεσσαλονίκη, είναι ότι η είσοδος του διαμερίσματος δεν είχε ίχνη διάρρηξης, αλλά ένα από τα παράθυρα του διαμερίσματος βρέθηκε ανοιχτό.

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Άγρια δολοφονία ενός 49χρονου στο σπίτι του (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.