ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη-Αν είναι δυνατόν: Ληστεία πριν την Ανάσταση

Θεσσαλονίκη: Ληστεία υπό την απειλή όπλου σημειώθηκε σήμερα το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη και λίγη ώρα πριν την Ανάσταση. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  από τη πόλη, ένας άνδρας μπούκαρε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Παπάφη 65, κρατώντας πιστόλι, και κατάφερε να αφαιρέσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε άγνωστο...
Θεσσαλονίκη-Αν είναι δυνατόν: Ληστεία πριν την Ανάσταση

Θεσσαλονίκη: Ληστεία υπό την απειλή όπλου σημειώθηκε σήμερα το βράδυ σε ζαχαροπλαστείο στην πόλη και λίγη ώρα πριν την Ανάσταση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες  από τη πόλη, ένας άνδρας μπούκαρε στο κατάστημα που βρίσκεται επί της οδού Παπάφη 65, κρατώντας πιστόλι, και κατάφερε να αφαιρέσει το συρτάρι της ταμειακής μηχανής που περιείχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Ο δράστης στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Στο σημείο έφτασαν άμεσα δικυκλιστές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι πραγματοποιούν έρευνες για τον εντοπισμό του σε όλη τη Θεσσαλονίκη.

Θυμίζουμε, πως σήμερα τα ζαχαροπλαστεία ήταν ανοιχτά μέχρι τις 20.00 οπότε στόχος του δράστη ήταν οι εισπράξεις της ημέρας.

Δείτε το βίντεο</strong

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη-Αν είναι δυνατόν: Ληστεία πριν την Ανάσταση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.