ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Αντιπεριφερειάρχης πλήρωσε ξενοδοχείο σε άστεγους!

Θεσσαλονίκη: Λόγω των δυσμενών καιρικών το Σαββατοκύριακο πολλοί άστεγοι φιλοξενήθηκαν σε δομές του Δήμου. 
Θεσσαλονίκη: Αντιπεριφερειάρχης πλήρωσε ξενοδοχείο σε άστεγους!

Θεσσαλονίκη: Λόγω των δυσμενών καιρικών το Σαββατοκύριακο πολλοί άστεγοι φιλοξενήθηκαν σε δομές του Δήμου. 

Ωστόσο, μία ομάδα κάποιων αστέγων δεν μπορούσε να φιλοξενηθεί πουθενά καθώς όλοι οι χώροι φιλοξενίας του Δήμου το απόγευμα του Σαββάτου είχαν γεμίσει αφού η κακοκαιρία Μήδεια έφερε πολικές θερμοκρασίες.

Ο Δήμος Θεσσαλονίκης ζήτησε την βοήθεια της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία, ωστόσο δεν διαθέτει χώρους φιλοξενίας αστέγων. Έπρεπε άμεσα να δοθεί λύση για να μην κοιμηθούν στο δρόμο οι συγκεκριμένοι συνάνθρωποί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ota365, η λύση δόθηκε από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής Κεντρικής Μακεδονίας, Δημήτρη Ασλανίδη. Εντόπισε ο ίδιος ξενοδοχείο της πόλης, το οποίο δέχτηκε τους αστέγους στα δωμάτιά του. Σύμφωνα με τη διεύθυνση του ξενοδοχείου τον λογαριασμό για τη διανυκτέρευση των αστέγων πλήρωσε από την τσέπη του ο κ. Ασλανίδης. Τέτοιες ενέργειες αξίζουν προβολής και μίμησης.

Ο Δ. Ασλανίδης επιθεωρεί τη διανομή τροφίμων σε απόρους τον περασμένο Δεκέμβριο.

Πηγή: Thestival

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Αντιπεριφερειάρχης πλήρωσε ξενοδοχείο σε άστεγους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μαρία Καλτσίδη

Η Μαρία Καλτσίδη γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 8/8/1997. Από παιδί ασχολείται με το ποδόσφαιρο. Έφτασε μέχρι την Εθνική Νέων Γυναικών και μέχρι σήμερα αγωνίζεται στην Α' Εθνική. Είναι τελειόφοιτη του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου στο τμήμα Δημοσιογραφίας και ΜΜΕ και πριν το Sportime εργάστηκε στην εφημερίδα FORZA.