ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια πόλη λόγω μετά τις 12:30

Όπως και η Αθήνα έτσι και η Θεσσαλονίκη θύμιζε… άδεια πόλη μετά τις 12:30 όταν άρχισε να εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει ως τις 5:30 το πρωί. Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να συμμορφώνονται στα νέα περιοριστικά μέτρα σε μια πόλη όπου χθες καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 217 κρούσματα κορονοϊού....
Θεσσαλονίκη – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια πόλη λόγω μετά τις 12:30

Όπως και η Αθήνα έτσι και η Θεσσαλονίκη θύμιζε… άδεια πόλη μετά τις 12:30 όταν άρχισε να εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει ως τις 5:30 το πρωί.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να συμμορφώνονται στα νέα περιοριστικά μέτρα σε μια πόλη όπου χθες καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 217 κρούσματα κορονοϊού. Πάντως βεβαιώθηκαν και κάποια ελάχιστα πρόστιμα.

Στο μεταξύ τις Σέρρες θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που αντιμετωπίζει η περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στις 09.30, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και των δημάρχων της περιοχής για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Στο μεταξύ, τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι φαίνεται να έχουν κολλήσει κορονοϊό στις φυλακές Διαβατών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ελέγχους.

Σε μια ευχάριστη είδηση, στην Καβάλα μετανάστες και εργαζόμενοι έβαψαν μαζί τον φράχτη και την εκκλησία της δομής φιλοξενίας.

Θεσσαλονίκη: Δείτε το ρεπορτάζ για την απαγόρευσης κυκλοφορίας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια πόλη λόγω μετά τις 12:30», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.