×

Τελευταία Νέα

Στίβος ΝΕΟ

Sportime BET

Media

Αμερικανικές Εκλογές

Live Games•LIVE

ΠαραFootball

Editorial

Στοίχημα

Βαθμολογίες

Θεσσαλονίκη – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια πόλη λόγω μετά τις 12:30


Αλέξανδρος Κωτάκης

Θεσσαλονίκη – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Άδεια πόλη λόγω μετά τις 12:30


Όπως και η Αθήνα έτσι και η Θεσσαλονίκη θύμιζε… άδεια πόλη μετά τις 12:30 όταν άρχισε να εφαρμόζεται το μέτρο της απαγόρευσης κυκλοφορίας που ισχύει ως τις 5:30 το πρωί.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Έτσι οι Θεσσαλονικείς έδειξαν να συμμορφώνονται στα νέα περιοριστικά μέτρα σε μια πόλη όπου χθες καταγράφηκε νέο αρνητικό ρεκόρ με 217 κρούσματα κορονοϊού. Πάντως βεβαιώθηκαν και κάποια ελάχιστα πρόστιμα.

Στο μεταξύ τις Σέρρες θα επισκεφθεί σήμερα το πρωί ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκος Χαρδαλιάς, λόγω της επιδημιολογικής έξαρσης Covid-19 που αντιμετωπίζει η περιοχή, συνοδευόμενος από τον Πρόεδρο του ΕΟΔΥ, Παναγιώτη Αρκουμανέα.

Ο Νίκος Χαρδαλιάς θα συμμετάσχει σε ευρεία σύσκεψη στις 09.30, με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολου Τζιτζικώστα, του Αντιπεριφερειάρχη Σερρών και των δημάρχων της περιοχής για την αντιμετώπιση της πανδημίας στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών.

Στο μεταξύ, τέσσερις σωφρονιστικοί υπάλληλοι φαίνεται να έχουν κολλήσει κορονοϊό στις φυλακές Διαβατών. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ για ελέγχους.

Σε μια ευχάριστη είδηση, στην Καβάλα μετανάστες και εργαζόμενοι έβαψαν μαζί τον φράχτη και την εκκλησία της δομής φιλοξενίας.

Θεσσαλονίκη: Δείτε το ρεπορτάζ για την απαγόρευσης κυκλοφορίας

ΑΚΟΜΑ… ΨΑΧΝΕΣΑΙ; ΒΡΕΣ ΤΗ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΣΟΥ ΕΔΩ

Sportime Extras