ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε εστιατόριο άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε

Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο καυγάς Αλγερινών είχε ως αποτέλεσμα, ένας από αυτούς να αρπάξει ένα μαχαίρι και σκοτώσει τον άλλο.
Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε εστιατόριο άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε

Στην Θεσσαλονίκη νεαροί Αλγερινοί ήρθαν σε αντιπαράθεση, με αποτέλεσμα ένας από αυτούς να σκοτώσει τον άλλο.

Όπως όπως έγραψε το Sportime χθες για το θέμα: Θεσσαλονίκη – ΣΟΚ! Νεκρός μετά από άγρια συμπλοκή και μαχαιρώματα.

Στα νεότερα για την υπόθεση που γίνονται γνωστά όπως μεταδίδει το Thestival, όλα ξεκίνησαν όταν ένας 20χρονος Αλγερινός μπήκε μέσα στα αίματα σε ταχυφαγείο στην Αριστοτέλους.

Εκεί άρπαξε ένα μαχαίρι και πήγε στο οδό Μακεδονικής Αμύνης, όπου μαχαίρωσε έναν 24χρονο ομοεθνή του. Ο οποίος φέρεται να του είχε επιτεθεί νωρίτερα.

Το σημείο αποκλείστηκε γρήγορα από την ελληνική αστυνομία. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Ενώ δράστης συνελήφθη από την ομάδα «Ζ», οι άντρες της οποίας τον μετέφεραν στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, για να του δοθούν οι πρώτες βοήθειες.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Μπήκε σε εστιατόριο άρπαξε το μαχαίρι και τον σκότωσε», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.