ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: «Χαμός» και πάλι για ένα ποτό (pic, vid)

Ο… χαμός για ένα κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται για ακόμη ένα βράδυ, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας. Οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα με take away ποτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε για άλλο ένα βράδυ την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει τον κόσμο. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη:...
Θεσσαλονίκη: «Χαμός» και πάλι για ένα ποτό (pic, vid)

Ο… χαμός για ένα κοκτέιλ στη Θεσσαλονίκη συνεχίζεται για ακόμη ένα βράδυ, κάτι που προκάλεσε την επέμβαση της Αστυνομίας.

Οι εικόνες συνωστισμού έξω από καταστήματα με take away ποτών στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε για άλλο ένα βράδυ την επέμβαση της ΕΛ.ΑΣ. η οποία έσπευσε στο σημείο προκειμένου να απομακρύνει τον κόσμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Έδειραν τη… γνωστή παρουσιάστρια σε πορεία (vid)

Η αστυνομία προχώρησε σε αυστηρές συστάσεις, ενώ βεβαιώθηκαν και παραβάσεις (πρόστιμο 150 ευρώ) σε πολίτες, επειδή δεν τηρούσαν τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε φωτογραφία και βίντεο του grtimes.gr:

Θεσσαλονίκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: «Χαμός» και πάλι για ένα ποτό (pic, vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.