ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη-Χαμός στο κέντρο: Πέρασαν για βόμβα μια βαλίτσα με εργαλεία!

Έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη. Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ, το οποίο και εξέτασε το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο εν τέλει ήταν μια βαλίτσα με εργαλεία την...
Θεσσαλονίκη-Χαμός στο κέντρο: Πέρασαν για βόμβα μια βαλίτσα με εργαλεία!

Έληξε ο συναγερμός για το ύποπτο αντικείμενο που είχε βρεθεί νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή 3 Ιουλίου, περίπου στις 14:00 το μεσημέρι στο Μνημείο Ολοκαυτώματος στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη.

Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών της ΕΛΑΣ, το οποίο και εξέτασε το ύποπτο αντικείμενο, το οποίο εν τέλει ήταν μια βαλίτσα με εργαλεία την οποία είχε ξεχάσει στο σημείο κάποιος τεχνίτης (μάλλον ηλεκτρολόγος).

Μετά τη λήξη του συναγερμού δόθηκε και πάλι στην κυκλοφορία η Λεωφόρος Νίκης που είχε κλείσει νωρίτερα για λόγους ασφαλείας. Έτσι, η κίνηση των οχημάτων στο κέντρο της πόλης έχει αποκατασταθεί.

Πηγή: typosthes.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη-Χαμός στο κέντρο: Πέρασαν για βόμβα μια βαλίτσα με εργαλεία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.