ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δεκάδες συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών και μέσα στο ΑΠΘ

Μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και ηγετικά στελέχη οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών
Θεσσαλονίκη: Δεκάδες συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών και μέσα στο ΑΠΘ

Σε δεκάδες συλλήψεις έχει προχωρήσει η αστυνομία και μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο μεγάλης επιχείρησης που βρίσκεται σε εξέλιξη κατά της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών.

Μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να είναι και ηγετικά στελέχη οργανωμένου κυκλώματος ναρκωτικών, τα οποία δρούσαν στην πόλη, «διοχετεύοντας» μεγάλες ποσότητες σε στέκια.

Όπως αναφέρει το Voria.gr, άντρες της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, καθώς και αστυνομικοί από άλλες αστυνομικές Υπηρεσίες έχουν ήδη συλλάβει περίπου 80 άτομα στην πόλη και μέσα στο ΑΠΘ, ενώ εντόπισαν και κατάσχεσαν μεγάλες ποσότητες ναρκωτικών και όπλα.

Το τελευταίο διάστημα το θέμα της εμπορίας και διακίνησης ναρκωτικών κυρίως εντός του ΑΠΘ είχε πάρει μεγάλες διαστάσεις, με επιστολή απόγνωσης φοιτητών προς την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία του τόπου να παρέμβουν, ενώ τόσο οι πρυτανικές αρχές όσο και ο δήμος Θεσσαλονίκης ζητούσαν παρέμβαση της ΕΛΑΣ.

ΠΗΓΗ:naftemporiki.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Δεκάδες συλλήψεις για κύκλωμα ναρκωτικών και μέσα στο ΑΠΘ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.