ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με γυμναστική από αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ (vid)

Με μία ευφάνταστη κινητοποίηση, φοιτητές του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και αθλητές απαίτησαν το άνοιγμα της σχολής τους
Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με γυμναστική από αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ (vid)

Θεσσαλονίκη: Με μία ευφάνταστη κινητοποίηση, φοιτητές του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και αθλητές απαίτησαν το άνοιγμα της σχολής τους.

Στη Θεσσαλονίκη οι φοιτητές του ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ και αθλητές αξίωσαν το άνοιγμα της σχολής με όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό καθώς και ασφαλή επαναλειτουργία των χώρων άθλησης.

Μέλη του Φοιτητικού Συλλόγου συγκεντρώθηκαν το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαρτίου στο πλακόστρωτο, δίπλα στο άγαλμα του Βενιζέλου, και εκτέλεσαν ασκήσεις γυμναστικής, φορώντας μάσκες και τηρώντας αποστάσεις μεταξύ τους, για να προβάλουν τα αιτήματά τους μέσα από το σύνθημα: «Αθλητισμός σημαίνει ζωή».

«Ζητούμε να αθληθούμε με ασφάλεια και να ενισχυθούν οι σχολές και τα αθλητικά σωματεία με πόρους και με προσωπικό», δήλωσε ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Φοιτητών ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, Ανέστης Βαλαβάνης.

Οι φοιτητές παρέμειναν στον χώρο για περίπου μία ώρα, φωνάζοντας συνθήματα και στη συνέχεια αποχώρησαν.

Πηγή: cityportal.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Διαμαρτυρία με γυμναστική από αθλητές και φοιτητές ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.