ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι και αντί να κλέψει… κοιμήθηκε!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν ένας ληστής μπήκε στο σπίτι και αντί να κλέψει... τον πήρε ο ύπνος!
Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι και αντί να κλέψει… κοιμήθηκε!

Ένα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη όταν ένας ληστής μπήκε στο σπίτι και αντί να κλέψει… τον πήρε ο ύπνος!

Θεσσαλονίκη: Σπάνιο είναι πραγματικό το περιστατικό της ληστείας που έλαβε χώρα στη περιοχή της Σταυρούπολης Θεσσαλονίκης, όταν ένας 23χρονος με καταγωγή από το Μαρόκο διαρρήκτης… μπούκαρε σε σπίτι με σκοπό να κλέψει.

Το περίεργο στην περίπτωση του όμως δεν είναι αυτό αλλά το γεγονός που είπε να πάρει έναν… ύπνο αντί να κλέψει και να τραπεί σε φυγή!

Η αργοπορία του όπως τον οδήγησε σε λάθη όπως είναι φυσικό και επόμενο και τον έστειλε στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας χθες το πρωί μετά από επιχείρηση του Τμήματος Ειδικών Επιχειρησιακών Ομάδων στη Θεσσαλονίκη, όλα αυτά λίγες μόνο ημέρες από την ληστεία και τον ξυλοδαρμό εις βάρος ηλιωμένης!

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του thestival, 23χρονος βραδινές ώρες της προηγούμενης ημέρας, αφού εισήλθε παράνομα σε οικία στην περιοχή της Σταυρούπολης, αποπειράθηκε να αφαιρέσει αντικείμενα από το εσωτερικό της.

Μέσα από το συγκεκριμένο σπίτι, πήρε και στη συνέχεια του κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μικροποσότητα κάνναβης και περισσότερα από 1.000 ευρώ, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του και δεν μπορούσε να τα δικαιολογήσει.

Πλέον σειρά έχει για τον 23χρονο ο εισαγγελέας καθώς σχηματίστηκε δικογραφία εις βάρος του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (pics & video)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Διαρρήκτης μπήκε σε σπίτι και αντί να κλέψει… κοιμήθηκε!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.