ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά 12 και 14 ετών σκότωσαν έναν 86χρονο για 200 ευρώ

Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.
Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά 12 και 14 ετών σκότωσαν έναν 86χρονο για 200 ευρώ

Μπροστά σε μια υπόθεση φρίκης βρέθηκαν οι αστυνομικοί που ερευνούσαν την ανθρωποκτονία ενός 86χρονου, ο οποίος έπεσε θύμα ληστείας μέσα στο σπίτι του πριν λίγες ημέρες στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις Αρχές πίσω από τη ληστεία και το έγκλημα βρίσκονται δυο παιδιά μόλις 12 και 14 ετών, τα οποία εισέβαλαν στη μονοκατοικία στη Θεσσαλονίκη για ληστέψουν τον ηλικιωμένο, την ίδια ώρα που η γιαγιά και ο παππούς τους είχαν το ρόλο τσιλιαδόρων.

Ο άτυχος ηλικιωμένος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με βαριές κακώσεις σε όλο του το σώμα, καθώς οι δυο έφηβοι τον χτυπούσαν βάναυσα στο κεφάλι και στο σώμα, με αποτέλεσμα να υποστεί εγκεφαλική αιμορραγία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Toυρκία: Άφησε γυμνούς τους S-400 – Απροστάτευτοι χωρίς αντιεροπορικά

Οι αστυνομικοί του ανθρωποκτονιών της ασφαλείας Θεσσαλονίκης άρχισαν να συγκεντρώνουν υλικό από κάμερες ασφαλείας γύρω από το σπίτι και σε συνδυασμό με όσα τους είπαν κάτοικοι και γείτονες του ηλικιωμένου κατάφεραν να αποκαλύψουν τις ταυτότητες των δύο ανήλικων δραστών.

Ομολόγησαν και περιέγραψαν την εισβολή τους στο σπίτι του θύματος και πως όταν εκείνο τους αντελήφθη άρχισαν να το γρονθοκοπούν με μανία στο κεφάλι. Μάλιστα, όταν ο 86 χρόνος έπεσε στο έδαφος συνέχισαν να τον κλωστούν σε όλο του το σώμα. Κατόπιν έρευνας, οι αστυνομικοί εξιχνίασαν την υπόθεση με τα δυο παιδιά, σύμφωνα με πληροφορίες, να ομολογούν με λεπτομέρεια τις πράξεις τους. Η σύλληψή τους έγινε στην Άνω Πόλη.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ανήλικοι Ρομά 12 και 14 ετών σκότωσαν έναν 86χρονο για 200 ευρώ», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Γιώργος Διπλοΐδης

Είμαι ο Γιώργος Διπλοΐδης και γεννήθηκα στην Θεσσαλονίκη. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και ψυχολογία αλλά με κέρδισε η πρώτη. Από μικρός ήμουν με μία μπάλα στο χέρι, έτσι αποφάσισα να πιάσω την... πένα. Έχω την ευτυχία να έχω την... αίσθηση κάθε μέσου, Ραδιόφωνο (Radio Sport 98.7, Libero 107.4, Fair Play 96.1, Radio North 98.0), Εφημερίδα (Σπορ του Βορρά, Goal News, Fair Play Arena Press), ιστοσελίδες (Sfina.gr, eurobasket.com) και τηλεόραση (4Ε Τηλεόραση, Βεργίνα). Στο ξεκίνημα της πορείας μου, πριν από 20χρόνια περίπου, άρχισα να πρωτοδιαβάζω το Sportime. To οποίο μου έκανε την τιμή να γράφω γι' αυτό λίγο καιρό πριν φύγει το 2020. Καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ και την γενικότερη ειδησεογραφία, ενώ προσπαθώ να δίνω το... άρωμα των εξελίξεων από την πόλη μου.