ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο (vid)

Ένας οδηγός στην προσπάθειά του να διασχίσει δρόμο που είχε καλυφθεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου εγκλωβίστηκε, με τους διασώστες να του σώζουν τη ζωή.  Το περιστατικό έβαλε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έξω από το χωριό Καβαλάρι, στη Θεσσαλονίκη. Όπως αναφέρει το thestival, οι δύο 21χρονοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι το όχημά...
Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο (vid)

Ένας οδηγός στην προσπάθειά του να διασχίσει δρόμο που είχε καλυφθεί από τα ορμητικά νερά ενός χειμάρρου εγκλωβίστηκε, με τους διασώστες να του σώζουν τη ζωή. 

Το περιστατικό έβαλε χώρα λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Πέμπτης έξω από το χωριό Καβαλάρι, στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το thestival, οι δύο 21χρονοι μόλις αντιλήφθηκαν ότι το όχημά τους παρασύρεται από τα ορμητικά νερά έσπευσαν να το εγκαταλείψουν. Ο οδηγός πρόλαβε και βγήκε από το νερό, όμως ο συνοδηγός του οχήματος παρασύρθηκε από τον χείμαρρο. Σε απόσταση περίπου τριάντα μέτρων από το σημείο της παράσυρσης κατάφερε να κρατηθεί από ένα δέντρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Επίθεση με βιτριόλι: Τα δευτερόλεπτα της φρίκης σε βίντεο!

Άμεσα ειδοποιήθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική. Η ομάδα των πυροσβεστών που μετέβη στο σημείο εντόπισε τον 21χρονο και ξεκίνησε προσπάθειες για να τον προσεγγίσει. «Δεν θα φύγουμε από εδώ αν δεν σε βγάλουμε» του είπε ο επικεφαλής της πυροσβεστικής δύναμης. Οι στιγμές που ακολούθησαν ήταν δραματικές.

Η επιχείρηση διάσωσης διήρκεσε περίπου μία ώρα. Χάρη στις ηρωικές προσπάθειες των πυροσβεστών ο 21χρονος βγήκε από τον χείμαρρο σώος. Τους δύο νεαρούς παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και τους μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο από τη διάσωση:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Δραματική διάσωση 21χρονου που παρασύρθηκε από χείμαρρο (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.