ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκαψαν 19χρονο με πυρσό – Εκτός ελέγχου η οπαδική βία!

Η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη δε λέει να κοπάσει. Νέο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Ν. Ευκαρπία Θεσσαλονίκης.
Θεσσαλονίκη: Έκαψαν 19χρονο με πυρσό – Εκτός ελέγχου η οπαδική βία!

Η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη δε λέει να κοπάσει. Νέο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Ν. Ευκαρπία.

Περίπου 15 άτομα επιτέθηκαν σε παρέα νεαρών που βρίσκονταν στην πλατεία Συνατγματάρχη Αθ. Κατσιά, στις παλιές εργατικές κατοικίες της Ν. Ευκαρπίας στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το Thestival, οι δράστες της επίθεσης κατάφεραν και απομόνωσαν το ένα από τα άτομα που καταδίωκαν. Τον πλησίασαν και αφού τον ακινητοποίησαν του προκάλεσαν εγκαύματα στο σώμα με αναμμένο πυρσό.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και της Ασφάλειας, με τον 19χρονο και τους φίλους του να περιγράφουν στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν αλλά να δηλώνουν άγνοια όταν ρωτήθηκαν για το αν επρόκειτο για επίθεση οπαδών ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Ο 19χρονος μεταφέρθηκε στο εφημερεύον νοσοκομείο με εγκαύματα στην πλάτη και το πόδι ενώ η Ασφάλεια Θεσσαλονίκης συνεχίζει την έρευνα για την ταυτοποίηση των δραστών μεταξύ των οργανωμένων οπαδών ομάδων της πόλης.

Η οπαδική βία στη Θεσσαλονίκη δε λέει να κοπάσει. Νέο άγριο επεισόδιο σημειώθηκε λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής στην Ν. Ευκαρπία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο Σάκης έρχονταν και με έλεγε σκουπίδι όταν έκλειναν οι κάμερες»

Survivor trailer 21/6: Σοκ στην παραλία – Βιβλική καταστροφή! «Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο»

Survivor: Το μήνυμα της Καρολίνας στην Ελένη μετά την αποχώρηση της!

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έκαψαν 19χρονο με πυρσό – Εκτός ελέγχου η οπαδική βία!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.