ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (pics & video)

Έντονη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης.
Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (pics & video)

Έντονη έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στον 4ο όροφο πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης.

Θεσσαλονίκη: Το τελευταίο χρονικό διάστημα η πόλη της Θεσσαλονίκης βίωσε αρκετά εμπρηστικά περιστατικά, όμως δεν υπάρχουν αντίστοιχα κίνητρα στην έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο σε πολυκατοικία του κέντρου της πόλης.

Την άμεση κινητοποίηση Πυροσβεστικής και Αστυνομίας προκάλεσε έκρηξη που σημειώθηκε πριν από λίγο, σε διαμέρισμα 4ου ορόφου, στην οδό Κασσάνδρου 85, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Η έκρηξη προκλήθηκε από γκαζάκι που βρισκόταν δίπλα στο μάτι της κουζίνας κι εξερράγη. Εκείνη την ώρα ο φοιτητής, ένοικος του διαμερίσματος, βρισκόταν στο χώρο της κουζίνας και γλίτωσε από θαύμα, χωρίς να τραυματιστεί.

Μάλιστα από την έκρηξη καταστράφηκε ολοσχερώς η πόρτα εισόδου του διαμερίσματος.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε και στους ενοίκους της πολυκατοικίας που βγήκαν έντρομοι έξω στον δρόμο.

Στο σημείο βρέθηκαν από την πρώτη στιγμή δυνάμεις της Αστυνομίας, του ΕΚΑΒ (για προλήπτικούς λόγους) και δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με έξι πυροσβέστες. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν στο σημείο για προληπτικούς λόγους.

Δείτε video και φωτογραφίες από το σημείο:

Πηγή: thestival.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θεσσαλονίκη: Η πυροσβεστική έσβησε φωτιά σε ίδρυμα με ανάπηρα παιδιά

Φωτιά σε ίδρυμα με ανάπηρα παιδιά στην Πυλαία στην Θεσσαλονίκη ξέσπασε αργά το βράδυ του Σαββάτου, που είχε όμως θετική κατάληξη.

Πιο συγκεκριμένα Φωτιά ξέσπασε αργά το βράδυ του Σαββάτου σε μία από τις κατοικίες του Κέντρου Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία «Ο Άγιος Δημήτριος», στην Πυλαία Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη στιγμή που εκδηλώθηκε η πυρκαγιά εντός της κατοικίας βρίσκονταν δέκα παιδιά. Χάρη στις άμεσες ενέργειες των κοινωνικών λειτουργών που βρίσκονταν στην κατοικία τα παιδιά μεταφέρθηκαν έγκαιρα σε ασφαλή χώρο.

Στο σημείο έσπευσαν 12 πυροσβέστες με 5 πυροσβεστικά οχήματα και έσβησαν τη φωτιά. Οι φλόγες κατέκαψαν μεγάλο μέρος των εσωτερικών χώρων της κατοικίας.

Φως στα ακριβή αίτια που προκάλεσαν τη φωτιά θα ρίξει η έρευνα του ανακριτικού τμήματος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έκρηξη σε διαμέρισμα στο κέντρο της πόλης (pics & video)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.