ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση

Συνεχίζεται το πρόβλημα – Διαδικασίες για να καθαρίσει το νερό της Αραβησσού
Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση

Σύσκεψη πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου, στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη, προκειμένου να συζητηθεί το πρόβλημα της υδροδότησης της περιοχής.

Όπως γνωστοποιήθηκε στη σύσκεψη συμμετείχαν: η προϊσταμένη του γραφείου, Κατερίνα Νοτοπούλου, η υφυπουργός Εσωτερικών Μαρία Κόλλια Τσαρουχά, εκπρόσωπος του αν. υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σωκράτη Φάμελλου, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ Λάζαρος Κυρίζογλου, ο πρόεδρος της ΕΥΑΘ, Γιάννης Κρεστενίτης, τεχνικοί της εταιρείας, οι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, Πυλαίας Χορτιάτη – Ιγνάτιος Καϊτετζίδης, Κορδελιού-Ευόσμου, Πέτρος Σούλας και Παύλου Μελά, Δ. Δεμουρτζίδης και Καλαμαριάς, Θεοδόσης Μπακογλίδης.

Εξερχόμενος από το Διοικητήριο, ο πρόεδρος της ΠΕΔ Κεντρικής Μακεδονίας και δήμαρχος Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου ανέφερε:

«Δεν είναι ώρα και στιγμή για αναζήτηση ευθυνών σχετικά με το ζήτημα της υδροδότησης της Θεσσαλονίκης και της ταλαιπωρίας την οποία έχουν υποστεί οι πολίτες. Η σύσκεψη τελείωσε, ανακοίνωση για το θέμα της πορείας της ομαλής υδροδότησης ολόκληρης της Θεσσαλονίκης θα βγάλει αυτός που έχει την ευθύνη της διοίκησης και της διατήρησης του εν λόγω προβλήματος η ΕΥΑΘ».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έκτακτη σύσκεψη για την υδροδότηση», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.