ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ένα στα τρία μαγαζιά θα μείνουν κλειστά! (vid)

Τι δηλώνουν οι καταστηματάρχες...
Θεσσαλονίκη: Ένα στα τρία μαγαζιά θα μείνουν κλειστά! (vid)

Δύσκολα είναι τα πράγματα στον χώρο της εστίασης μετά από την καραντίνα εξαιτίας του κορονοϊού.

Όπως δήλωσαν καταστηματάρχες από τη Θεσσαλονίκη στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υπάρχει η εκτίμηση πως ένα στα τρία μαγαζιά θα παραμείνουν κλειστά!

Ο Νίκος Νυφούδης, εκπρόσωπος της «Πρωτοβουλίας Εστίασης Θεσσαλονίκης», σχολίασε: «Οι επιχειρηματίες του χώρου έχουν μεγάλο και ειλικρινές άγχος για το τι θα γίνει. Είτε σερβίρεις δέκα άτομα είτε 50 έχεις το ίδιο προσωπικό πάνω-κάτω, αλλά όχι τα ίδια έσοδα.

Οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού δημιούργησαν θετική αύρα, ωστόσο υπάρχει διαχωρισμός. Για παράδειγμα, για τις τουριστικές επιχειρήσεις τα μέτρα για τα ενοίκια ισχύουν ώς και τον Αύγουστο, ενώ η εστίαση καλύπτεται μέχρι και τον Ιούνιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – Ψυρρή: Απίστευτος συνωστισμός το βράδυ του Σαββάτου (vid)

Επιπλέον, η πρόσβαση των επιχειρήσεων εστίασης στον τραπεζικό δανεισμό δεν είναι εξίσου ευχερής, κι αυτό είναι θέμα, άσχετα από το ότι πιστεύω πως ο δανεισμός δεν είναι πάντα η σωστή λύση.

Μέχρι προχτές δεν είχε φτάσει η νέα κανονιστική για την τροπολογία Θεοδωρικάκου για τα τραπεζοκαθίσματα και τις πεζοδρομήσεις».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ένα στα τρία μαγαζιά θα μείνουν κλειστά! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.