ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Καλαμαριάς

Μία ακόμη ληστεία σε τράπεζα σημειώθηκε στην χώρα μας, αυτή τη φορά στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Καλαμαριά.
Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Καλαμαριάς

Συγκεκριμένα η ένοπλη ληστεία έλαβε χώρα λίγο μετά τις 11:00 σε τράπεζα στην Καλαμαριά, δηλαδή στην ανατολική Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που έγινε γνωστές. ο δράστης ήταν άνδρα ηλικίας περίπου 50 χρόνων.

Προς παρόν πάντως δεν έχει εξακριβωθεί αν και πόσα χρήματα απέσπασε από το ταμείο του συγκεκριμένου υποκαταστήματος της τράπεζας.

Η ΕΛ.ΑΣ έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Διαβάστε επίσης:

Μεσσηνία – Αυτοκίνητο έπεσε σε καφετέρια και σκότωσε θαμώνα

Αρναούτογλου Καιρός: Kορύφωση της κακοκαιρίας – Ποια φαινόμενα θα επικρατήσουν

Ολυμπιακός: Αυτό είναι το deal Μπουχαλάκη – Μαρινάκη

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα της Καλαμαριάς», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Αλέξανδρος Κωτάκης

Είμαι ο Αλέξανδρος Κωτάκης και γεννήθηκα στην Αθήνα. Σπούδασα αθλητική δημοσιογραφία και πλέον η σχέση μου μαζί της ξεπερνά την 20ετία. Όλα αυτά τα χρόνια «κύλησαν» στο διαδίκτυο μέσα από συνεργασίες με αθλητικές ιστοσελίδες. To Sportnet.gr αποτέλεσε την αρχή για εμένα, ενώ ακολούθησαν το Sportline.gr, το easybetnet.com και βεβαίως το Goal News (Sentragoal.gr) στο οποίο παρέμεινα το συντριπτικά μεγαλύτερο διάστημα της ως τώρα πορείας μου (11.5 έτη). Τα τελευταία χρόνια βρίσκομαι στην «οικογένεια» του Sportime, με το οποίο συνεχίζω να καλύπτω το αθλητικό ρεπορτάζ, αλλά και την ειδησεογραφία της επικαιρότητας από όλους του χώρους. Επίσης αρθρογραφώ για την ομάδα του Άρη.