ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ένταση και πρόστιμα σε σκεϊτάδες για μη χρήση μάσκας

Επεισοδιακός ήταν o έλεγχος για την τήρηση της χρήσης μάσκας που πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα άνδρες της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την πόλη να καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις για την υποχρέωση της μάσκας από το Σάββατο όταν και τέθηκε εν ισχύ το μέτρο. Ειδικότερα, άνδρες της αστυνομίας διενέργησαν έλεγχο στην Αριστοτέλους με...
Καμίνια- Αστυνομία

Επεισοδιακός ήταν o έλεγχος για την τήρηση της χρήσης μάσκας που πραγματοποίησαν πριν από λίγη ώρα άνδρες της αστυνομίας στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, με την πόλη να καταγράφει τις πρώτες αντιδράσεις για την υποχρέωση της μάσκας από το Σάββατο όταν και τέθηκε εν ισχύ το μέτρο.

Ειδικότερα, άνδρες της αστυνομίας διενέργησαν έλεγχο στην Αριστοτέλους με Μητροπόλεως, όπου σύμφωνα με όσα μεταφέρουν αυτόπτες μάρτυρες στο TyposThes βρίσκονταν μία παρέα από νεαρούς που έκαναν σκέιτ δίχως μάσκες.

Όταν έφτασε στο σημείο η ΕΛΑΣ, κάποιοι εκ των νεαρών αντέδρασαν στον έλεγχο και στο σημείο επικράτησε ένταση. Άμεσα ειδοποιήθηκε μεγαλύτερη δύναμη της αστυνομίας ώστε να ελεγχθεί η κατάσταση πλήρως, ενώ καταγράφτηκε το συμβάν και «έπεσαν» τα απαραίτητα πρόστιμα.

 

Πηγή: typosthes.gr 

Facebook Twitter LinkEdin WhatsApp Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.

ΣΧΟΛΙΑ