ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα στην Ευκαρπία – Με μαχαιριά και εγκαύματα το ένα

Δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας. Πρόκειται για έναν 31χρονο από το Ιράκ και έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι επίσης αλλοδαπός. Από την, μέχρι στιγμής, ιατροδικαστική έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 31χρονου, ενώ το έτερο άτομο έφερε τραύμα από τέμνον όργανο και εγκαυματικές...
Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα στην Ευκαρπία – Με μαχαιριά και εγκαύματα το ένα

Δύο άνδρες εντοπίστηκαν νεκροί σε δασική περιοχή της Ευκαρπίας.

Πρόκειται για έναν 31χρονο από το Ιράκ και έναν ακόμη άνδρα αγνώστων στοιχείων, ο οποίος εικάζεται ότι είναι επίσης αλλοδαπός.

Από την, μέχρι στιγμής, ιατροδικαστική έρευνα δεν προκύπτουν ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας σε βάρος του 31χρονου, ενώ το έτερο άτομο έφερε τραύμα από τέμνον όργανο και εγκαυματικές αλλοιώσεις.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης που διενεργούν προανάκριση για την πλήρη διαλεύκανση της υπόθεσης, καθώς και συνεργείο της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, για την εξερεύνηση του χώρου.

Πηγή: thestival.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Εντοπίστηκαν δυο πτώματα στην Ευκαρπία – Με μαχαιριά και εγκαύματα το ένα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.