ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα σε πάρτι γενεθλίων με… έξι καλεσμένους!

Πάρτι γενεθλίων εν μέσω καραντίνας διοργανώθηκε σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στην Λεωφόρο Νίκης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με την αστυνομία να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα.
Θεσσαλονίκη: Έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα σε πάρτι γενεθλίων με… έξι καλεσμένους!

Πάρτι γενεθλίων διοργάνωσαν σε διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη με την αστυνομία να επιβάλλει χρηματικά πρόστιμα.

Συγκεκριμένα, περίπου στις 18:30 της Κυριακής, εν μέσω καραντίνας, η αστυνομία δέχτηκε κλήση για μουσική και φασαρία που προέρχονταν από το συγκεκριμένο διαμέρισμα.

Επί τόπου έσπευσαν αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης και διαπίστωσαν πως ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος διοργάνωσε πάρτι γενεθλίων με έξι καλεσμένους.

Στον ιδιοκτήτη του διαμερίσματος βεβαιώθηκε πρόστιμο 3.000 ευρώ ενώ σε κάθε καλεσμένο επιβλήθηκε το πρόστιμο των 300 ευρώ για άσκοπη μετακίνηση.

Πηγή: Thestival.gr 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μολδαβία – Ελλάδα: Φορτούνης – Μπακασέτας και 0-2 μέσα σε εννέα λεπτά! (vid)

Ζάεφ: Η Βουλγαρία θα θέσει «βέτο» για τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις της ΕΕ με τα Σκόπια

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Έπεσαν «βροχή» τα πρόστιμα σε πάρτι γενεθλίων με… έξι καλεσμένους!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.