ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επική πατέντα σε σουβλατζίδικο! (vid)

Οι περίεργοι καιροί, θέλουν και περίεργες λύσεις! Ένα τρομερό μέτρο προστασίας για την τήρηση των αποστάσεων σκέφτηκε να λάβει ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη. Έτσι λοιπόν αποφάσισε , τοποθετώντας πεζοφάναρο (!) στον χώρο παραγγελιών για να καταλαβαίνουν οι πελάτες πότε να προχωρούν στην ουρά και πότε να περιμένουν έξω από το μαγαζί! Παράλληλα και...
Θεσσαλονίκη: Επική πατέντα σε σουβλατζίδικο! (vid)

Οι περίεργοι καιροί, θέλουν και περίεργες λύσεις! Ένα τρομερό μέτρο προστασίας για την τήρηση των αποστάσεων σκέφτηκε να λάβει ιδιοκτήτης ψητοπωλείου στην Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη.

Έτσι λοιπόν αποφάσισε , τοποθετώντας πεζοφάναρο (!) στον χώρο παραγγελιών για να καταλαβαίνουν οι πελάτες πότε να προχωρούν στην ουρά και πότε να περιμένουν έξω από το μαγαζί!

Παράλληλα και το μενού του καταστήματος είναι διαμορφωμένο ανάλογα, με πιάτα εμπνευσμένα από τον Σωτήρη Τσιόδρα και τον Νίκο Χαρδαλιά, το lock down αλλά και την καραντίνα, λόγω της έξαρσης του κορονοϊού!

Δείτε εδώ το βίντεο:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Επική πατέντα σε σουβλατζίδικο! (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.