ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και «βροχή» από μολότοφ σε ΜΑΤ (vids)

Μεγάλης έντασης επεισόδια λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα αγνώστων. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα αντιεξουσιαστών. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με ΜΑΤ για εκκένωση πλατείας (pics-vid) Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η...
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και «βροχή» από μολότοφ σε ΜΑΤ (vids)

Μεγάλης έντασης επεισόδια λαμβάνουν χώρα στη Θεσσαλονίκη, όπου δυνάμεις των ΜΑΤ δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα αγνώστων.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του grtimes.gr, δυνάμεις των ΜΑΤ που βρίσκονταν στο τουρκικό προξενείο, δέχτηκαν επίθεση με μολότοφ από ομάδα αντιεξουσιαστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θεσσαλονίκη: Άγρια επεισόδια με ΜΑΤ για εκκένωση πλατείας (pics-vid)

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, η περιοχή φλέγεται, αυτοκίνητα και κάδοι παραδίνονται στις φλόγες, η ένταση κορυφώνεται και η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική. Από την αστυνομία γίνεται χρήση δακρυγόνων και κρότου λάμψης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν ήδη γίνει προσαγωγές από την ΕΛΑΣ, ενώ συνεχίζεται η αστυνομική επιχείρηση στην Άνω Πόλη με τη συνδρομή της ΟΠΚΕ. Στο σημείο έχουν σπεύσει και οχήματα της Πυροσβεστικής.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Επεισόδια και «βροχή» από μολότοφ σε ΜΑΤ (vids)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.