ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με οπαδούς στο Κατσάνειο

Ανάμεσα σε οπαδούς ΠΑΟΚ και Ηρακλή...
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με οπαδούς στο Κατσάνειο

Οπαδικό επεισόδιο σημειώθηκε χθες το απόγευμα έξω από το Κατσάνειο, στη Θεσσαλονίκη, όταν, σύμφωνα με πληροφορίες, οπαδοί του ΠΑΟΚ που διέρχονταν από το σημείο επιτέθηκαν σε άτομα που βρισκόταν στον χώρο.

Για το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη ταυτοποιήθηκαν έξι άτομα, δύο εκ των οποίων συνελήφθησαν, μετά τις ενέργειες αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Βίας στους Αθλητικούς Χώρους της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για πέντε 5 ημεδαπούς και έναν αλλοδαπό, υπήκοο Αλβανίας, ηλικίας 23 έως 41 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία, κατά περίπτωση, για τα αδικήματα της «Διατάραξης κοινής ειρήνης», «σωματικής βλάβης», «επικίνδυνης βλάβης», «Φθοράς ξένης ιδιοκτησίας» και παράβασης της Νομοθεσίας που αφορά σε «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις».

Ειδικότερα, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι έξι μαζί με άλλα άτομα, επιβαίνοντας σε δίκυκλα, διήλθαν από το γήπεδο βόλεϊ και επιτέθηκαν λεκτικά σε αθλούμενους εντός του αθλητικού χώρου, όπου διεξάγονταν προπονήσεις αθλητικών τμημάτων ακαδημιών, και σε οπαδούς του Ηρακλή.

Στη συνέχεια ακολούθησε επεισόδιο εξωτερικά του εν λόγω χώρου, όταν οι οπαδοί του Ηρακλή βγήκαν, με χρήση σωματικής βίας και περιορισμένη ρίψη αντικειμένων χωρίς να προκληθεί τραυματισμός.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Πηγή: voria.gr

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Επεισόδια με οπαδούς στο Κατσάνειο», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.