ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών (vid)

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών.   Τα άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στο Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown. ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πού δεν θα ισχύουν τα SMS Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν επί τόπου προκειμένου να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια...
Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών (vid)

Ένταση σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη, μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών.

 

Τα άτομα συγκεντρώθηκαν κοντά στο Λευκό Πύργο, μέσω διαδικτυακού καλέσματος, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για την επιβολή lockdown.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κορονοϊός: Πού δεν θα ισχύουν τα SMS

Αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν επί τόπου προκειμένου να αποτρέψουν τον συνωστισμό πολιτών και κατά συνέπεια την πραγματοποίηση της συγκέντρωσης.

Αρχικά υπήρξε μικροένταση, λίγο αργότερα όμως τα πνεύματα οξύνθηκαν. Διαδηλωτές πέταξαν μπουκάλια και μπογιές προς του αστυνομικούς. Εκείνοι απάντησαν με ρίψη χημικών και χειροβομβίδων κρότου λάμψης, προκειμένου να διαλύσουν τη συγκέντρωση.

Ακολούθησαν προσαγωγές ατόμων από την ΕΛΑΣ.

Πηγή: Thestival

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Επεισόδια μεταξύ διαδηλωτών κατά του lockdown και αστυνομικών (vid)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.