ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικό τμήμα

Επίθεση με πέτρες από ομάδα ατόμων σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα (8/3) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε αστυνομικό τμήμα. 
Θεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικό τμήμα

Επίθεση με πέτρες από ομάδα ατόμων σημειώθηκε νωρίτερα το απόγευμα (8/3) σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, σε αστυνομικό τμήμα. 

Επίθεση με πέτρες πραγματοποίησαν πριν από λίγο άγνωστοι στο αστυνομικό τμήμα Πυλαίας – Χορτιάτη, στη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με το Thestival, λίγο μετά τις 19:00, ομάδα ατόμων κινήθηκε επί της οδού Πολυτεχνείου, όπου στεγάζεται το ΑΤ. Όταν πλησίασαν το κτήριο άρχισαν να υβρίζουν τους αστυνομικούς που βρίσκονταν εκεί.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ορισμένοι από τα άτομα πέταξαν και πέτρες προς την πρόσοψη του Αστυνομικού Τμήματος.

Άμεσα αστυνομικές δυνάμεις καταδίωξαν τους νεαρούς, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν να πιάσουν κάποιους από αυτούς.

Το… νέο αεροδρόμιο «Μακεδονία» που θυμίζει παλάτι

Ολοκληρώθηκε πρόσφατα η αναβάθμιση και ανακαίνιση στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», το οποίο πλέον θυμίζει… παλάτι.

Άκρως εντυπωσιακές είναι οι εικόνες από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» στη Θεσσαλονίκη, το οποίο πλέον είναι εντελώς αλλαγμένο, θυμίζοντας κορυφαία αεροδρόμια του κόσμου.

Η Fraport Greece που έχει την διαχείριση και λειτουργεία, παρέδωσε στο κοινό ένα άκρως αναβαθμισμένο αεροδρόμιο, που έχει διπλάσια έκταση, δυο τερματικούς σταθμούς συνδεδεμένους με αερογέφυρα, σύγχρονη σχεδίαση σε χρώμα γκρι, ολοκαίνουργιους χώρους check-in, διπλάσιες πύλες αναχώρησης, νέα καταστήματα εστίασης και άλλα πολλά.

Η επένδυση ήταν ύψους 440 εκατομμυρίων ευρώ και το… νέο αεροδρόμιο του οποίου η αναβάθμιση ξεκίνησε το 2017 ολοκληρώθηκε τρεις μήνες νωρίτερα από το χρονοδιάγραμμα που υπήρχε.

Τα έργα που το μετέτρεψαν σε έναν εντυπωσιακό χώρο, ήταν η κατασκευή νέου αεροσταθμού επιφάνειας 34.100 τμ ως επέκταση του υφιστάμενου και δημιουργία νέας πρόσβασης και ανακαίνιση του υπάρχοντος αεροσταθμού. Η Αύξηση των σημείων check-in κατά 45%, (από 30 σε 44) ενώ τα σημεία ασφάλειας και ελέγχου έγιναν από 6, 14. Η εγκατάσταση μοντέρνου συστήματος ελέγχου και διαχείρισης αποσκευών. Οι πύλες αναχώρησης από 16 που ήταν έγιναν 24, ενώ οι ιμάντες παραλαβής αποσκευών αυξήθηκαν σε 7, από 4.

Παράλληλα, έγινε επέκταση της εγκατάστασης επεξεργασίας λυμάτων και σύνδεση με το δίκτυο της ΕΥΑΘ, κατασκευή νέου πυροσβεστικού σταθμού, δύο νέων φυλακίων ελέγχου πρόσβασης στην περιοχή δραστηριοτήτων αεροσκαφών, ανακαίνιση του οδοστρώματος στους χώρους προσγείωσης απογείωσης- στάθμευσης αεροσκαφών και αναδιαμόρφωση του χώρου στάθμευσης των αεροσκαφών.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Επίθεση με πέτρες σε αστυνομικό τμήμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.