Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο».

Περίεργο περιστατικό στη Θεσσαλονίκη, καθώς άγνωστοι προς το παρόν προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές σε αυτοκίνητα που βρίσκονταν σταθμευμένα έξω από τo Αλεξάνδρειο Μέλαθρο.

Όπως σημειώνει η ιστοσελίδα «voria.gr» τα χτυπήματα προκλήθηκαν με βαριοπούλα ή κάποιο λοστό κατά κύριο λόγο στα παρμπρίζ των οχημάτων, ενώ έσπασαν και πλευρικούς καθρέφτες αλλά και ένα τζάμι από την πλευρά του οδηγού.

Το περίεργο είναι ότι προς το παρόν τουλάχιστον δεν αναφέρθηκαν κλοπές από τους ιδιοκτήτες των ΙΧ, κάτι που σημαίνει ότι οι δράστες μάλλον σκόπευαν στο να προκαλέσουν ζημιές και όχι να αφαιρέσουν αντικείμενα αξίας από τα αυτοκίνητα.

Ιδιοκτήτης οχήματος που το είχε σταθμεύσει στο σημείο από το βράδυ της Παρασκευής (10/12) αντίκρισε το αυτοκίνητό του με χτυπημένο παρμπρίζ και ένα καθρέφτη σπασμένο, απορώντας ποιοι και γιατί προκάλεσαν τις φθορές σε περιουσίες απλών ανθρώπων.

Να σημειωθεί ότι μέχρι αυτή την ώρα η αστυνομία δεν είχε φτάσει στο σημείο. Ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου, ανέφερε ότι τηλεφώνησε στις αρχές ωστόσο του είπαν να προσέλθει στο ΑΤ Αριστοτέλους για να καταθέσει μήνυση.

Θυμίζουμε ότι απόψε στις 20:00 στην Πυλαία διεξάγεται το ντέρμπι της πόλης ΠΑΟΚ – Άρης, χωρίς προς το παρόν το περιστατικό αυτό να συνδέεται απαραίτητα  με το ματς του μπάσκετ.

Δείτε παρακάτω βίντεο και φωτογραφίες από το περιστατικό στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», χωρίς προς να κλέψουν πράγματα. Θεσσαλονίκη: Άγνωστοι προκάλεσαν φθορές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα έξω από το «Αλεξάνδρειο Μέλαθρο», χωρίς προς να κλέψουν πράγματα.