ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική διάθεση 200 κλινών αλλιώς επίταξη

Οριακή είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη. Τα δημόσια νοσοκομεία φαίνεται ότι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ ακόμα να εξυπηρετούν όσους χρήζουν νοσηλείας λόγω του κορονοϊού. Την Πέμπτη (19/11) 11 διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου Παπανικολάου έβγαλαν κραυγή αγωνίας για όσα βιώνουν. Η Θεσσαλονίκη παραμένει το επίκεντρο με τα κρούσματα να είναι καθημερινά...
Θεσσαλονίκη: Εθελοντική διάθεση 200 κλινών αλλιώς επίταξη

Οριακή είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη. Τα δημόσια νοσοκομεία φαίνεται ότι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ ακόμα να εξυπηρετούν όσους χρήζουν νοσηλείας λόγω του κορονοϊού.

Την Πέμπτη (19/11) 11 διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου Παπανικολάου έβγαλαν κραυγή αγωνίας για όσα βιώνουν. Η Θεσσαλονίκη παραμένει το επίκεντρο με τα κρούσματα να είναι καθημερινά πάρα πολλά αναλογικά και με τον πληθυσμό.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη διάθεση 200 κλινών εθελοντικά από ιδιωτικές κλινικές. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει επίταξη. Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου ήταν εκείνος που έστειλε το σχετικό email και η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρη Σαραφιανού με ανάρτησή του στο facebook.

Το ποστάρισμά του: «Με εγγραφο του ο Γενικος Γραμματεας του Υπουργειου Υγειας ζητα απο τις Κλινικες της Θεσσαλονικης την εθελοντικη διαθεση 200 νοσηλευτικων κλινων για την νοσηλεια ασθενων με COVID 19.
Το εγγραφο σας σταλθηκε με email και πρεπει να απαντηθει εως τις 20.00 αποψε, αλλως θα προβουν σε αναγκαστικη επιταξη».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Εθελοντική διάθεση 200 κλινών αλλιώς επίταξη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.