Sportime

Θεσσαλονίκη: Εθελοντική διάθεση 200 κλινών αλλιώς επίταξη

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Θεσσαλονίκη: Εθελοντική διάθεση 200 κλινών αλλιώς επίταξη
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Οριακή είναι η κατάσταση που επικρατεί στη Θεσσαλονίκη. Τα δημόσια νοσοκομεία φαίνεται ότι δεν θα μπορέσουν να αντέξουν για πολύ ακόμα να εξυπηρετούν όσους χρήζουν νοσηλείας λόγω του κορονοϊού.

Την Πέμπτη (19/11) 11 διευθυντές κλινικών του νοσοκομείου Παπανικολάου έβγαλαν κραυγή αγωνίας για όσα βιώνουν. Η Θεσσαλονίκη παραμένει το επίκεντρο με τα κρούσματα να είναι καθημερινά πάρα πολλά αναλογικά και με τον πληθυσμό.

Το βράδυ της Πέμπτης έγινε γνωστό πως το υπουργείο Υγείας ζήτησε τη διάθεση 200 κλινών εθελοντικά από ιδιωτικές κλινικές. Σε διαφορετική περίπτωση θα γίνει επίταξη. Ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου ήταν εκείνος που έστειλε το σχετικό email και η είδηση επιβεβαιώθηκε μέσω του προέδρου της Πανελλήνιας Ένωσης Ιδιωτικών Κλινικών, Γρηγόρη Σαραφιανού με ανάρτησή του στο facebook.

Το ποστάρισμά του: «Με εγγραφο του ο Γενικος Γραμματεας του Υπουργειου Υγειας ζητα απο τις Κλινικες της Θεσσαλονικης την εθελοντικη διαθεση 200 νοσηλευτικων κλινων για την νοσηλεια ασθενων με COVID 19.
Το εγγραφο σας σταλθηκε με email και πρεπει να απαντηθει εως τις 20.00 αποψε, αλλως θα προβουν σε αναγκαστικη επιταξη».

Επίσης σε κατηγορίες: ExtraTime

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα