ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα, νεκρός ένας 70χρονος

Φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο καταστήματος στη Θεσσαλονίκη, είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 70χρονου
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα, νεκρός ένας 70χρονος

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη, καθώς μετά από φωτιά που ξέσπασε σε ισόγειο καταστήματος έχασε τη ζωή του ένας 70χρονος.

Θεσσαλονίκη: Την τελευταία του πνοή άφησε ένας 70χρονος άνδρας, που φέρεται να ήταν μέσα σε ισόγειο καταστήματος τη στιγμή που ξέσπασε πυρκαγιά.

Το τραγικό περιστατικό έλαβε χώρα στην περιοχή της Παναγιάς Φανερωμένης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες του thesstoday.gr, πρόκειται για ρακοσυλλέκτη, ο οποίος είχε ως στέκι το εγκαταλελειμένο κατάστημα και βρισκόταν μέσα όταν αυτό τυλίχθηκε στις φλόγες.

Τα ακριβή αίτια της πυρκαγιάς δεν έχουν εξακριβωθεί ακόμη. Στο σημείο έσπευσαν και επιχείρησαν τέσσερα οχήματα της πυροσβεστικής με 10 πυροσβέστες, όπως και το ΕΚΑΒ και δυνάμεις της αστυνομίας.

Προανάκριση για να αποσαφηνιστούν τα αίτια της τραγωδίας διενεργεί η πυροσβεστική.

«Χωρίς αισθήσεις εντοπίστηκε άνδρας, κατά τη διάρκεια κατάσβεσης #πυρκαγιάς σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα, επί της οδού Λάμπρου Κατσώνη στη Θεσσαλονίκη. Επιχείρησαν 10 #πυροσβέστες με 4 οχήματα», έγραψε χαρακτηριστικά η Πυροσβεστική στην επίσημη ενημέρωσή της.

Συντάξεις Μαρτίου: Οι ημερομηνίες πληρωμής

Επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας με χρήση χημικών

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε κατάστημα, νεκρός ένας 70χρονος», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μάριος Σταμπουλής

Ο Μάριος Σταμπουλής γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 23/5/1996. Από μικρός είχε πάθος με τον αθλητισμό, όμως τελικά τον «κέρδισε» η αθλητική δημοσιογραφία. Είναι τελειόφοιτος σχολής δημοσιογραφίας και πριν το Sportime στο οποίο βρίσκεται από τον Φεβρουάριο του 2020 εργάστηκε στο sdna.