ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας (pic)

Μία 55χρονή γυναίκα έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής (8/1) στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, μια 55χρονη γυναίκα έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα. Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ. Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η...
Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας (pic)

Μία 55χρονή γυναίκα έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής (8/1) στο κενό από διαμέρισμα πολυκατοικίας στη Θεσσαλονίκη.

Ειδικότερα, λίγα λεπτά πριν τις 20:00, μια 55χρονη γυναίκα έπεσε από τον 2ο όροφο πολυκατοικίας που στεγάζεται στην οδό Τενέδου στην Κάτω Τούμπα.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του GRTimes.gr, η γυναίκα αντιμετώπιζε προβλήματα ψυχικής υγείας.

Αυτή την ώρα διενεργείται προανάκριση από την αστυνομία.

Πηγή: GRTimes.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χαρδαλιάς: Παρατείνεται το lockdown – Κλειστό λιανεμπόριο και click away

 

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Γυναίκα έπεσε από το δεύτερο όροφο πολυκατοικίας (pic)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βασίλης Μπαντής

Γεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη, στις 14/12/1996. Το χαμόγελο του Ροναλντίνιο μου έδωσε το πάθος που ζητούσα στον χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου. Ασχολήθηκα ερασιτεχνικά σε τοπικές ομάδες για μερικά χρόνια και έπειτα ήρθε η Αθλητική Δημοσιογραφία. Αποφοίτησα από σχολή δημοσιογραφίας, βρέθηκα σε Metrosport και Thesstoday, όπου έκανα αθλητικό και κοινωνικό ρεπορτάζ αντίστοιχα.