ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Θεσσαλονίκη: Ύποπτη βαλίτσα στο κέντρο της πόλης – Αποκλείστηκε η περιοχή!

Αναταραχή στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκε μια ύποπτη βαλίτσα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή!
Θεσσαλονίκη: Ύποπτη βαλίτσα στο κέντρο της πόλης – Αποκλείστηκε η περιοχή!

Αναταραχή στο κέντρο στη Θεσσαλονίκη όπου εντοπίστηκε μια ύποπτη βαλίτσα με αποτέλεσμα να αποκλειστεί η περιοχή!

Θεσσαλονίκη: Συναγερμός έχει σημάνει στο κέντρο της πόλης της Θεσσαλονίκης όταν σήμερα το πρωί εντοπίστηκε μια ύποπτη βαλίτσα στη περιοχή της Καμάρας, μια μέρα μετά τα άγρια χθεσινά επεισόδια στο ίδιο σημείο με μολότοφ και χημικά μετά την πορεία κατά της αστυνομικής επιχείρησης στο ΑΠΘ.

Η Αστυνομία κατόπιν ειδοποίησης απέκλεισε την περιοχή!

Η ύποπτη βαλίτσα εντοπίστηκε από διερχόμενο στην Πλατεία Καμάρας στη Θεσσαλονίκη. Η Αστυνομία κατόπιν ειδοποίησης απέκλεισε την περιοχή. Πυροτεχνουργοί έχουν ενημερωθεί και σπεύσουν στο σημείο προκειμένου να ερευνήσουν το περιεχόμενο της βαλίτσας, που φαίνεται δίπλα σε ένα παγκάκι στην Πλατεία της Καμάρας στη Θεσσαλονίκη.

Πηγή: ethnos.gr

Κορονοϊός: 206% πάνω το ιικό φορτίο στη Θεσσαλονίκη

Ανέβηκε στα ύψη η συγκέντρωση του ιικού φορτίου κορονοϊού των λυμάτων του πολεοδομικού συγκροτήματος στη Θεσσαλονίκη.

Η συγκέντρωση του ιικού φορτίου στη Θεσσαλονίκη εμφανίζεται σημαντικά αυξημένη στην έρευνα που διεξάγει η Ομάδα Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΑΠΘ με την ΕΥΑΘ, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας και στο πλαίσιο του Εθνικού Δικτύου Επιδημιολογίας Λυμάτων του ΕΟΔΥ.

Συγκεκριμένα, η εξέλιξη των μετρήσεων από δείγματα που λαμβάνονται στην είσοδο της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων Θεσσαλονίκης αναφορικά με τις εξορθολογισμένες τιμές σχετικής έκκρισης ιικού φορτίου έχει ως εξής αναφορικά με τη μέση τιμή των δύο πιο πρόσφατων μετρήσεων, δηλαδή της Δευτέρας 08/03 και της Τρίτης 09/03:
αυξημένη κατά 63% σε σχέση με τη μέση τιμή των δύο αμέσως προηγούμενων μετρήσεων, δηλαδή της Παρασκευής 5/3 και της Κυριακής 7/3, αυξημένη κατά 206% σε σχέση με την μέση τιμή της προηγούμενης Δευτέρας 1/3 και Τρίτης 2/3.

«Δυστυχώς, η ανησυχία για τη διασπορά του ιού στην κοινωνία μετατρέπεται πλέον σε αγωνία. Η απότομη αύξηση του ιικού φορτίου δεν αφήνει κανένα περιθώριο εφησυχασμού», δήλωσε ο πρύτανης του ΑΠΘ και επιστημονικά υπεύθυνος της ερευνητικής ομάδας, Νίκος Παπαϊωάννου.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Θεσσαλονίκη: Ύποπτη βαλίτσα στο κέντρο της πόλης – Αποκλείστηκε η περιοχή!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.